2777
2789
حالا اکثرا ما ایرانی ها که زندگی نداریم بخواطر شرایط موجودولی زندگی تو چالش هاش اجتماعش ماجراجویی ها ...

وای دقیقا همون لحظه هارو باید شکار کرد، وگرنه انقدر غرق مشکلات شدیم که حد نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی من اگه پول داشتم فکر کنم ادم زندگی بودم 😂😂

من میرفتیم کلیییی لباسو خوراکی و... میخریدمو دلمو به این چیزا خوش میکردم😂 اما من پولی رو میخوام که خودم بابتش تلاش کرده باشم، یعنی یه شغلی داشته باشم، کار کنم، هدف داشته باشم و...

چی مثلا ؟مشکل مالی ندارید؟میفهمم چون منم زیاد این حسو تجربه کردم

مشکل مالی که درگیرش نیستم بیشتر اینجوریم که نمیدونم برای چی زندم و هیچ هدفی ندارم، انگار خالی و تهی شدم 

یه کلیپ دیدم که می گفت ، یکی از بهترین شغل های دنیا راننده تاکسیه ، چون هر وقت و هر ساعتی از روز یا ...

دقیقااا احسنت بهت، دیدگاه خیلی مهمه اینکه چطور به زندگی نگاه کنی، من خیلی خیلییی سعی میکنم نسبت به زندگی خوش بین باشم اما معنی زندگیو توی خودم از دست دادم و میخوام بدستش بیارم

خب خودت جواب دادی دیگه...علاقه یا پشتکار.پیداش کن و برو سراغ هدفتمگه چند بار قراره زندگی کنیم که دنب ...

من توی مرحله پیدا کردن اهدافم هستم و برام دعا کن پیداش کنم🥲