2777
2789
مشکل مالی که درگیرش نیستم بیشتر اینجوریم که نمیدونم برای چی زندم و هیچ هدفی ندارم، انگار خالی و تهی ...

من از وقتی مادرم مریضیش شدید شد انگاره دیگه بعدازاون زندگی نکردم

حوض نقاشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی مرحله پیدا کردن اهدافم هستم و برام دعا کن پیداش کنم🥲

حتما.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

دقیقااا احسنت بهت، دیدگاه خیلی مهمه اینکه چطور به زندگی نگاه کنی، من خیلی خیلییی سعی میکنم نسبت به ز ...

نگاه کن ، اگه مثلاً داخل یه کاری پیش خودت فکر کنی یه بازنده ای ، پس قطعا بازنده ای ، ولی اگه پیش خودت احتمال موفقیت خودت بدی حتی شده 1 درصد و تلاشت کنی ،احتمال موفقیتت هست

من از وقتی مادرم مریضیش شدید شد انگاره دیگه بعدازاون زندگی نکردم

یسری مشکلات هستن که جدی با پول زیاد هم درست نمیشه، یعنی بیشتر روحی روانی هستش، امیدوارم حال مادرتون بهتر بشه

نگاه کن ، اگه مثلاً داخل یه کاری پیش خودت فکر کنی یه بازنده ای ، پس قطعا بازنده ای ، ولی اگه پیش خود ...

این چیزا یه بحث خیلی گسترده‌ایه مربوط به ذهنیت و ضمیرناخوداگاه و...، و واقعا هم همینطوره

درود به شما

زندگی آن گونه که شما بیان کردی دست‌یافتنی‌ست  در دو روند:

تکی(فردی)

گروهی(جمعی)

و البته بهره‌دهی گروهی زمان‌بر هست و نیازمند نگه‌داری و پاس‌داشت و روراست و یک‌دست بودن مردم با خود که بسیار فراگیر هست و پایدار.

تکی هم در اندازه‌ی خود آدم یا نزدیکان بهره‌دهی داره که بر چند دسته هست.

من خودم توشه‌ای(تجربه‌ای)از گروهی دارم که چندان زودبازده نبوده اما شیرین و دل‌پذیر هست با سپاس بی‌اندازه از پروردگار.

گمونم پاسخی درخور دادم به گفتار شما با کمی پرحرفی🙂

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

امید برای خلق کردن چطور بوجود بیاد؟

با مثبت نگری 

زندگی شجاعانه 

هدفمندی 

ورزش کردن هم خیلی خوبه باعث میشه فکرت از افکار منفی و ناامید کننده خالی بشه 

کم کردن فضای مجازی 

برنامه ریزی برای ساعات زندگی

درود به شمازندگی آن گونه که شما بیان کردی دست‌یافتنی‌ست در دو روند:تکی(فردی)گروهی(جمعی)و البته بهره ...

این چه حرفیه شما لطف داری و ممنونم از اینکه وقت گذاشتی، من سعی میکنم بیشتر روی بعد فردی و تکی سرمایه گزاری کنم و روی خودم کار کنم چون جمع همیشه پایدار نیست

با مثبت نگری زندگی شجاعانه هدفمندی ورزش کردن هم خیلی خوبه باعث میشه فکرت از افکار منفی و ناامید کنند ...

حس میکنم بیشترین ضربه رو همین فضای مجازی بهم زده.. جدی باید کنترلش کنم

حس میکنم حرف دلمو زدی.. انقدری که همه چیز رو گفتم برای بعد برای بعد شوق و ذوقش هم رفته... تو پیشنهاد ...

من اگر طبیب بودم سر خود دوا مینمودم قربونت برم.

انقدر دلم تنگ شده برای خندیدن 

انقدر دلم تنگ شده برای بی دغدغه زندگی کردن

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید