2777
2789
اره واقعا انگار ادم‌خود واقعیش و زندگیشو یادش میره و عین عروسک خیمه شب بازی میشه... و این واقعا بده، ...

دقیقا اص نمیشه اصلا نمیشه من ب شدت این شبا دلم گرفته خیلیییی بد ازتون میخوام برام دعاکنید گره مشکل مون حل بشه وام میخوایم بگیرم برامون جور بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول پول پول زیااااد😂 ولی خب میدونی، بعضیاهم پول دارن اما اون انرژی زندگی کردن رو ندارن

من اگر پول داشتم به تک تک آرزوهام میرسیدم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

من هرچند مدت یکبار همش فاز اینکارارو میگیرم ولی باز ته دلم یچیزی خاموشه

چی مثلا ؟

مشکل مالی ندارید؟

میفهمم چون منم زیاد این حسو تجربه کردم

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

من تو مسائل عادی زندگیم کسی دخالت نکرده خداروشکر ولی برای اینده و هدفم و شغل ایندم انقدر مردم درمورد ...

یه کلیپ دیدم که می گفت ، یکی از بهترین شغل های دنیا راننده تاکسیه ، چون هر وقت و هر ساعتی از روز یا شب بخواد میتونه بره سر کار ، هر کی که دلش بخواد می‌تونه سوار کنه یا نکنه ، هر خیابونی که عشقش بکشه مسافر ببره یا نبره و.... و در عین حال می‌گفت بدترین شغل هم باز خودشه ،از کمر درد و پا درد بگیر ، از اینکه یه روز کار نکنی گشنه میمونی ، از کل کل با مسافرها و..مهم اینه چجوری به ماجرا نگاه کنی

سخته بهشون رسیدن ولی از دست نرفتن.سرکار برو ترجیحا از طریق رشته ت.با ادما ارتباط بگیرازدواج خوب بکن

همین سرکار رفتن مطابق رشته یه علاقه یا یه پشتکاری چیزی میخواد، من واقعا بی هدفی شدید زندگیمو اسیر کرده و نمیخوام اینطور بمونم

چجور روشنش کنیممم

باید یه انگیزه ای باشه یه هدفی که به خاطرش تلاش کنی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

واسه خودتون وقت بزارین علایق تون رو مشخص کنين و بهشون توجه کنین و انجام بدین در هفته حداقل یه بار خو ...

همیشه به خودم اینارو میگم ولی برای انجام دادنش هیچ حوصله و حسی ندارم

همین سرکار رفتن مطابق رشته یه علاقه یا یه پشتکاری چیزی میخواد، من واقعا بی هدفی شدید زندگیمو اسیر کر ...

خب خودت جواب دادی دیگه...

علاقه یا پشتکار.

پیداش کن و برو سراغ هدفت

مگه چند بار قراره زندگی کنیم که دنبال شغل و ازدواج نریم ؟

درسته سخته ولی میشه هنوزم به اهدافمون برسیم

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)