ما اکثراً برا دل خودمون زندگی نکردیم ، فقط حرف مردم مهم بوده ، نه این بده ، نه اون زشته ، نه مردم چی ...
من تو مسائل عادی زندگیم کسی دخالت نکرده خداروشکر ولی برای اینده و هدفم و شغل ایندم انقدر مردم درمورد شغلای رویایی حرف زدن که ادم غرق میشه و نمیدونه علاقه واقعیش چیه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اتفاقا منم نظرم همینه نباید انتظارات رویایی از زندگی داشت، زندگی همین لحظه هاست اما همیناهم دارن از ...
سخته بهشون رسیدن ولی از دست نرفتن.
سرکار برو
ترجیحا از طریق رشته ت.
با ادما ارتباط بگیر
ازدواج خوب بکن
هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بینیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیدهام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهرهمند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آنکه به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاریام را برطرف کن و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاریام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجهای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)
فقط هدفها به زندگی معنی میدن. حالا هدف میتونه برای یکی موفقیت شغلی باشه یکی فرزند پروری یا هرچی ولی ...
وای اره واقعا، الان درد منم بی هدفی شدیده، جوری که تو کل ابعاد زندگیم تاثیر گذاشته، وقتی هدف باشه انگار یه مسیر باز کردی که راه بری، وقتی بی هدفی انگار تو خلا گیر کردی