2777
2789
ما اکثراً برا دل خودمون زندگی نکردیم ، فقط حرف مردم مهم بوده ، نه این بده ، نه اون زشته ، نه مردم چی ...

من تو مسائل عادی زندگیم کسی دخالت نکرده خداروشکر ولی برای اینده و هدفم و شغل ایندم انقدر مردم درمورد شغلای رویایی حرف زدن که ادم غرق میشه و نمیدونه علاقه واقعیش چیه

زندگی کردن یعنیدانشگاه رفتن کار ازدواج با عشقماشینرزومه خوب و زبان یاد گرفتنزندگی همیناست دیگه..چیز ...

اتفاقا منم نظرم همینه نباید انتظارات رویایی از زندگی داشت، زندگی همین لحظه هاست اما همیناهم دارن از دست میرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی لحظه رندگی کنه و رویاهای بزرگی تو سرش باشه و براشون تلاش کنه و اینکه مسافرت زیاد بره خیلی خوبه🥲

ادم برای اینکه توی لحظه زندگی کنه باید ذهن ارومی هم داشته باشه، واقعا دلم میخواد یه تحولی بدیم به زندگیامون

اتفاقا منم نظرم همینه نباید انتظارات رویایی از زندگی داشت، زندگی همین لحظه هاست اما همیناهم دارن از ...

سخته بهشون رسیدن ولی از دست نرفتن.

سرکار برو 

ترجیحا از طریق رشته ت.

با ادما ارتباط بگیر

ازدواج خوب بکن

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

حالا اکثرا ما ایرانی ها که زندگی نداریم بخواطر شرایط موجود

ولی زندگی تو چالش هاش اجتماعش ماجراجویی هاش تشکیل خوانواده خوشحالی هاش رنج هاش معنی میگیره

درکل زندگی همون لحضه های کوچکیه که باید قدرش دونست که هیچوقت برنمیگرده

فقط هدفها به زندگی معنی میدن. حالا هدف میتونه برای یکی موفقیت شغلی باشه یکی فرزند پروری یا هرچی ولی ...

وای اره واقعا، الان درد منم بی هدفی شدیده، جوری که تو کل ابعاد زندگیم تاثیر گذاشته، وقتی هدف باشه انگار یه مسیر باز کردی که راه بری، وقتی بی هدفی انگار تو خلا گیر کردی