2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حس میکنم دوسپسر من خیلی توجهش سمت مادرش رفته

نمی‌دونم 

در مورد دوست پسر که نمیشه زیاد حساب کرد چون تا خرش روی پل هست رفتارش یک جور دیگه هست بعد گذشتن خر رفتاراش عوض میشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خیلی مامان دوسته

دیگه ممکنه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم همین حسو دارم البته بچه ننه نیس خیلی مادرشو دوس داره رفتارش یجوریه انگار مامانش دوسدخترشه 😐

خب عزیزم همین میشه بچه ننه دیگه😂وقتی زیاد از حد مادرشون دوست داشته باشن مامانشون هرچی بگه میگن چشممم چون میترسن یوقت مامانشون ناراحت بشه 😂

من جدا شدم شوهرم با همه خوش بود میومد خونه انگار خسته بود بیتفاوت بود بهش میگفتم قبول نمیکرد میگفت تو حساسی با دختراو خانمهای هم سن و سالش تو فامیل راحت بود منظورم با اونا بگو بخند داشت ولی منو شوهرم کنار هم بودیم انگار تکراری بودم براش با دیگران خوش و بش میکرد. مثلا تو مراسم‌های عروسی و عزا اونقدر. درگیر دیگران بود حسودیم میشد انگار نه انگار من زنشم نگران پدرو مادرش نگران برادراش بود . ولی همین که شکم منو پسرم سیر بود بیخیال بود ولی حتی سلامتیش رو خرج پدرو مادرش میکرد برادراشم همینجوری بودن. من نمیدونم جاریم راضی بود یا نه. اصلا نمیدونم الان جاریم هنوزم با شوهرش هست یا نه‌. بعد طلاق دور شدم ازشون تا هیچ خبری ازشون نشنوم ولی مامانم میگه همه مردها اینجوری هستن خونواده شون براشون مهمتره مامان خودم از زندگیش میگه که چقدر بابام و خونوادش اذیتش کردن ولی مادرم همچنان تحمل میکنه . البته به طاقت و توان ادمها بستگی داره من کم طاقتم و شوهرم تمام توجه اش به خونوادش  بود به مردم داری اهمیت میداد . من دیگه طاقت نداشتم فرار کردم از اون زندگی و هیچوقت نمیخوام ازدواج کنم چون به هیچ مردی دیگه اعتماد ندارم ببین طاقت بی‌توجهی داری ببین طاقت اینو داری جلوی چشمت با خونوادش خوش باشه و به تو محل نزاره ببین طاقت داری ببینی شوهرت بیشتر وقتش رو با خونوادش باشه تا با تو. ببین طاقت داری ببینی برای شوهرت تکراری بشی . و اون یا دیگران بیشتر خوش باشه و بگه وای من برای داداشم کم گذاشتم برای پدرو مادرم کم گذاشتم ببین من تجربه ازدواج دارم و فهمیدم ادم ضعیف و کم طاقت نمیتونه متاهل بشه متاهلی یعنی صبر زیاد 

من جدا شدم شوهرم با همه خوش بود میومد خونه انگار خسته بود بیتفاوت بود بهش میگفتم قبول نمیکرد میگفت ت ...

متاسفم برای دردایی ک کشیدی💔

منم یبار جدا شدم ولی همسر سابق من همه توجهش ب من بود 

منتها کلا ادم عاطفی نبود ازش جدا شدم 

الان داشتم دوسپسرمو میسنجیدم 

دیشب بهم گف معذرت میخام گریه کرد 

ولی من دلم صاف نشد باهاش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز