2777
2789
عنوان

فرش شستم الان زرده چیکار کنم😫😫

778 بازدید | 63 پست

فرشم کرم سفیده شستمش الان قسمتای روشنش زرده چیکار کنم؟

توانایی ام ندارم باز بشورمش، قالی شوییم فرش نمیبره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

هیچی آب مونده تو قالی باید دوباره بشوری

یعنی راه دیگه ایی نداره؟ کجای کارم اشتباه بوده؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی راه دیگه ایی نداره؟ کجای کارم اشتباه بوده؟

نه چاره ای نداره قبلاً این بلا سرم اومده 

وقتی قالی میشوری باید بزاری رو سر بالایی تا کاملا تو چند ساعت ابش خالی بشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
فرش رنگ روشن کرم هیچ موقع خودت نشور که افتضاح میشه، نهایت شامپو فرش میکشیدی

چقدرم سنگین بود با بدبختی شستم

نه چاره ای نداره قبلاً این بلا سرم اومده وقتی قالی میشوری باید بزاری رو سر بالایی تا کاملا تو چند سا ...

من فقط بهش شیب دادم

نه این اشتباه را نکن، فقط باید بدی بیرون

الان نمیبرن به خاطر این شرایط

من فقط بهش شیب دادم

دوباره بشور بعد با پشت خشک کن محکم بکش رو قالی تا اون آب زرد کامل تموم بشه 

بعد بزار رو نردبوم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

شامپو عرش و وایتکس قاطی کن یه تیکه رو قشنگ بساب اگه دیدی خوب شد بقیشم همینکارو کن

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

دوباره بشور بعد با پشت خشک کن محکم بکش رو قالی تا اون آب زرد کامل تموم بشه بعد بزار رو نردبوم

بار اولم با طی آهنی محکم روش کشیدم فک کنم اشتباهم این بود کامل به دیوار تکیه اش ندادم

خوب صبر کن. کسی که حالا خونت نمیاد

والا ما میان هم چنان

شامپو عرش و وایتکس قاطی کن یه تیکه رو قشنگ بساب اگه دیدی خوب شد بقیشم همینکارو کن

فک کنم باید این کارو کنم مرسی