2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد عوضی بخدا نمیخوام فحش بدم ولی خیلی داره عصبیم میکنهماهم پول حلقه هارو باابام داد ی گوشواره برام‌ ...

عزیزم اصلا نمیخوام تو دلت رو خالی کنم

خودت و خانواده ت صاحب نظرید

و حتما خوبی و بدی هاش رو در نظر گرفتی که هنوز تصمیم داری به ادامه با این ادم

خدا پشت و وناهت

کل خاندانش آدم های پست فطرتی بودن خواهرش میگفت چس خوری کردی خونه و ماشین خریدی حالا میخوای تو خونه د ...

اخه این چ ادمیه ، خوبه داری کارمیکنی میریزی تو خونه خودت 

مفت داره مصرف میکنه 

مفت خوره به مفت خوری عادت کرده

عزیزم اصلا نمیخوام تو دلت رو خالی کنمخودت و خانواده ت صاحب نظریدو حتما خوبی و بدی هاش رو در نظر گرفت ...

ولا دارم ب جدا شدن فکر میکنم میخوام باخانواده صحبت کنم

دارم جدا میشم عزیزم ادم ک نشد هیچب خانوادمم بد و بیراه میگفتتازه قصد داشت منو از خانوادم جدا کنه ببر ...

این جود آدمها همشون همینن برا منم کلی شر بین منو مادرم مینداخت اول که خارج از کشور زندگی می‌کردیم من جاب آفر داشتم آنقدر شر انداخت که اگه برگشتم ایران جایی نداشته باشم برم 

این جود آدمها همشون همینن برا منم کلی شر بین منو مادرم مینداخت اول که خارج از کشور زندگی می‌کردیم من ...

این امتحان الهی بود گذشت 

از الان ب بعد خوب بگذرون خواهر

این جود آدمها همشون همینن برا منم کلی شر بین منو مادرم مینداخت اول که خارج از کشور زندگی می‌کردیم من ...

دوستم

اون بالا هم پرسیدم

الان بهتری

شغل درخور خودت رو داری؟

ایرانی؟

و ارامشت برگشته تا حدودی؟؟؟

ببین عزیزم فردا پس‌فردا این آدم آنقدر حرصت بده خدایی نکرده ام اس بگیری خانواده ات میان تر و خشکت کنن؟من تو یکسال و نیم زندگی هزار تا مریضی گرفتم پیر شدم البته خانواده من با طلاقم مشکلی نداشتن آقا پیش مادرم مست کرده بود داشت از س کس با خواهرش تعریف می‌کرد ما اشتباه کردیم از این حرفها فیلم نگرفتیم 

سخت نیست؟فامیل بود،

کارای دادگاه چرا یکم طولانیه

منم ادم خیلی حساس و احساساتیم خیلی اذیت شدم

ولی میدونم اگه بمونم پیر میشم باز این گریه ها میگذره ولی زندگی خراب و هرشب گریه کردن از دست ی مرد عوضیو چیکار کنم؟

نه عزیزم غریبه بود

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

ببین عزیزم فردا پس‌فردا این آدم آنقدر حرصت بده خدایی نکرده ام اس بگیری خانواده ات میان تر و خشکت کنن ...

خانوادم برعلیه من هستن

من هیچکس رو بعد جدایی ندارم ک پشتم باشه لاقل پله های دادگاه روبالا پایین کنه

پدرمن بهش گفته بود اصن عروسی نگیر

هرموقع خواستی ، ب شوهرم گفتم که چیکارمیکنی کی عروسی رو میگیری گفت بابات گفت هروقت بخواین میتونین عقد بمونین

این خانواده دشمن هستن

دوستم اون بالا هم پرسیدمالان بهتریشغل درخور خودت رو داری؟ایرانی؟و ارامشت برگشته تا حدودی؟؟؟

الان ایرانم یک ماهه سر کار نمیرم بخاطر مادرم خدا رو شکر اوضاع خوبه یه خواستگار دارم که همکار سابقمه الان استرالیاست هی میگه بیا اینجا نمیخوام برم خیلی حال روحیم بده هی تو رخت خواب تازه میگم اگه فلان روز که اون حرف رو زده بود این جواب رو داده بودم اینجوری نمیشد .هنوز عقده ها تو دلمه 

دیگه به ازدواج کلا فکر نمی‌کنم خدا رو شکر تو ایران وضعم بد نیست  حالا انشالله آخر این ماه میگردم دنبال کار دو جلسه شیمی درمانی مادرم مونده 

ببین عزیزم فردا پس‌فردا این آدم آنقدر حرصت بده خدایی نکرده ام اس بگیری خانواده ات میان تر و خشکت کنن ...

برا منم با اینکه مست نبود مینشست جلو بابام میگفت مرد میتونه تا ۴ تا زن بگیره ما هنوز جا داریم🫠

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

کارای دادگاه چرا یکم طولانیهمنم ادم خیلی حساس و احساساتیم خیلی اذیت شدمولی میدونم اگه بمونم پیر میشم ...

برا من فامیله 

و خیلی خیلی نزدیک

اگه بخوام جدا بشم هر روز باید ببینمش

فک نکنم راحتی داشته باشم

قشنگ زندگیم خراب کردن