2777
2789

آفرین بهت 

خداروهزاران بار شکر

ببین بینهایت ادم تو موقعیت قبلی شما بودن که الانم تو همون شرایط دست و پا میزنن

ولی شما خودتو جمع کردی 

ببین چقدر خدا بهت نگاه میکنه

کافیه با روحت درک کنی که این مسیر رو انتخاب کردی و قراره با اگاهی بهترین رو ادامه بدی

@آهوـ ابراهیمی

بخدا نمیفهمم چی بگم خدا خودش کمکت میکنم ، اوضاع براتو اینطور نمیمونه درست میشهمگه میشه تواین دنیا عد ...

والله عشقم یک ساله بلایی نبوده سرم نیاد حس میکنم رفتن منو جادو کردن خانواده اش تو کار جادو هم هستن ببین اون قبل از من یکبار ازدواج کرده بود سیزده سال ازم بزرگتر بود دقیقا پارسال که جدا شدم زن اولش رو پیدا کردم اون سرطان سینه گرفت حوب شد دقیقا بعدش مادر من سرطان سینه گرفت یعنی فقط خدا میدونه چه بلاهایی سرم اومده بعد از طلاق قشنگ برام زبون بند گرفته بودن آنقدر بلا سرم می آوردن چیزی نمیگفتم !

اتو پرسی منو برد داد به مادرش اتو پارس خزر ایرانی آورد داد بهم گفت خدا شاهده ماه بعد که حقوق گرفتم  برات میخرم چیزی نگفتم گوشیمو عوض کردم گوشی قبلی منو برد داد به داداشش هیچی نگفتم خونه نبودم اومدم دیدم رنجیر طلام کوتاه شده جوش خورده چیزی نگفتم نمیدونم بخدا اینا جادوگرن خانوادگی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در نهایت اسی من خیلی خر بودم هی کوتاه اومدم خر نباش منم گفتم بخاطر انتخابم تو روی خانوداه ایستادم الان طلاق بگیرم آبروم میره اینا کل خاندانش از خودش بگیر تا خواهر زاده هاش بلایی نبود سر من بیچاره نیومده باشن به من می‌گفت تو باید مادرتو از خونه ات بندازی بیرون بچه خواهر من از مشهد بره تهران اونجا براش کار نیست تو مشهد بعد میگفت باید به بچه خواهر من برنامه نویسی یاد بدی خانم زو ۴ ماه تعلیم دارم رفت مصاحبه جایی که معرفی گرده بودم تو دوره تست برداشته بود کد دزدیده فود اخراجش کردن پدر منو در آوردن که آره تو باید بری یه کاری کنی فرزانه برگرده سرکارش اوه اونجایی که معرفی کرده بودم چک برای ضمانت کاری میخواست خدا رو شکر چک منو قبول نکردن وگرنه اینا یه کاری میکردن الان زندانی بشم بعد از طلاق هم دست از سر من برنمی‌دارن پیام دادن آره ما تو رو دوست داریم تو رو خدا فرزانه و فائزه رو فراموش نکن براشون کار پیدا کن 

والله عشقم یک ساله بلایی نبوده سرم نیاد حس میکنم رفتن منو جادو کردن خانواده اش تو کار جادو هم هستن ب ...

امیدوارم خدا تقاص همه اشکایی ک ازت دراومده رو ازشون بگیره

هرکی ناراحتت کرده روز خوش نبینه

بخدا اگ جواب اینارو بدی بزن بلاک کن 

خانوادگی لاشخور و دزدن 

دست نمیکشن از دزدی

در نهایت اسی من خیلی خر بودم هی کوتاه اومدم خر نباش منم گفتم بخاطر انتخابم تو روی خانوداه ایستادم ال ...

وای خوب ک چک ندادی

اینا دستشون کج بوده مفت میکشیدن بالا

اجی ازموقعی ک برام‌تعریف کردی فقط دارم اتیش میگیرم از ذات خراب اینا

امیدوارم خدا تقاص همه اشکایی ک ازت دراومده رو ازشون بگیرههرکی ناراحتت کرده روز خوش نبینهبخدا اگ جواب ...

برادرش دیده بود من خر خوبیم میگفت تو ببخش مرده یع خطایی کرده برو خارح پیشش میدونی برنامه نویس ها تو خارج زیر ۷۰۰۰ یورو نمیگیرن 

میگفتن اینو بفرستیم خارج کار کنه پول بیشتری ازش بکشیم 

برادرش دیده بود من خر خوبیم میگفت تو ببخش مرده یع خطایی کرده برو خارح پیشش میدونی برنامه نویس ها تو ...

غلط کردن

کاشکی روز اول زده بودی اینارو پاره کرده بودی ادم میشدن

برو پیش دعانویس دعاهارو باطل کن خواهر تاثیر داره

یه بار یکی از دوستام رفت شمال برام دعا گرفت نزدیک ۵ تومن خرج کردیم تاثیری نداشت 😟  یکی از دوستام گفت وضعیت آروم شه میریم اهواز برای باطل سحر 

مردک واقعا مهره مار داره همه ی دخترای خوشگل و پولدار رو جذب میکنه 

یه بار یکی از دوستام رفت شمال برام دعا گرفت نزدیک ۵ تومن خرج کردیم تاثیری نداشت 😟 یکی از دوستام گف ...

نه برو پیش ادم معتبر

کسی که دعانویس خوب باشه پول زیادنمیگیره

اینا کلاهبردارن که دنبال پولن

برو دنبال کسی ک براخدا کاربکنه