2777
2789
برا من فامیله و خیلی خیلی نزدیکاگه بخوام جدا بشم هر روز باید ببینمشفک نکنم راحتی داشته باشمقشنگ زندگ ...

یکی از آشناها ما هم با پسرعمش ازدواج کرده بود جدا شد

نمیدونم والا

ولی کسی ک بخواد فراموش کنه طرف جفتشم بشینه فراموش میکنه

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

الان ایرانم یک ماهه سر کار نمیرم بخاطر مادرم خدا رو شکر اوضاع خوبه یه خواستگار دارم که همکار سابقمه ...

انشالله حال مادرت خوب بشه

اگر طرف فرد مناسبیه باهاش اشنا شو

خودتم ناراحت نکن

اون عشق و حالش میکنه توخودت ناراحت میکنی براش

بره بمیره اصن

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برا من فامیله و خیلی خیلی نزدیکاگه بخوام جدا بشم هر روز باید ببینمشفک نکنم راحتی داشته باشمقشنگ زندگ ...

قطعم ارتباط میکنی به همین راحتی البته شاید چون هی کوتاه اومدی پر رو شده یه بار برا همیشه اون روی سگت رو نشون بده شاید آدم شد 

من اون زمان که با این مرتیکه ازدواج کردم هم خونه داشتم هم ماشین حقوقم هم ۶۳ میلیون بود من فوق لیسانس ...

من به این نتیجه رسیدم که حسودتر از مردا خودشونن. با زنی که صد پله بهتر از خودشونه ازدواج می‌کنن که از پول و رفاهی که اون زن تأمین میکنه لذت ببرن ولی وقتی می فهمن چقدر نسبت بهش حقیرن میخوان اون رو هم همراه خودشون بکشن پایین

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

قطعم ارتباط میکنی به همین راحتی البته شاید چون هی کوتاه اومدی پر رو شده یه بار برا همیشه اون روی سگت ...

با خودش یاپدر ماادرش بحث کنم؟

اصن ادم حسابم نمیکنه میفهمی

این جود آدمها همشون همینن برا منم کلی شر بین منو مادرم مینداخت اول که خارج از کشور زندگی می‌کردیم من ...

ببین الانم با اینکه ب خانوادم تهمت میزنه ی عذرخواهی نکرده میگه پاشو بیا تنها بیرون خودمون حل کنیم موضوعو

منم ی سری شرط گذاشتم واسه ادامه زندگی اونارم قبول نمیکنه

ی طوری معذرتخواهی نمیکنه ک انگار حقشون بوده اینطور حرف زده

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

الان ایرانم یک ماهه سر کار نمیرم بخاطر مادرم خدا رو شکر اوضاع خوبه یه خواستگار دارم که همکار سابقمه ...

عزیز دلم

خداروشکر که حداقل اوضاع شغلی و مالی اوکی شده

امیدوارم خدا به مادرتونم سلامتی بده

اون خواستگار استرالیایی هم اکه شرایطتون رو درک کنه میمونه منتظر

دیگه خودتون استادین و تجربه دار

اگه خواستین برین اونور اول جاب افر بگیرین بعد برید برای ازدواج

و دیگه اشتباهات قبلی رو انجام ندید

اون موجود پلید هم بی برو برگشت کارمای کاراش رو پس میده 

و متاسفانه اینقدر کاراش زیاد بوده که خاندانش باید جمع بشن همگی پس بدن

انشالله حال مادرت خوب بشهاگر طرف فرد مناسبیه باهاش اشنا شوخودتم ناراحت نکناون عشق و حالش میکنه توخود ...

سری قبل این مرتیکه اقامت منو کنسل کرد الان بخوام ازدواجی برم استرالیا اونم یکی باشه عین این اقامتم رو ‌کنسل کنه چی؟الکی الکی یکسال سابقه بیمه ام خراب شد دیگه به هیج مردی اعتماد ندارم اینو جدی میگم کار میکنم میرم سفر عشق و حال میکنم تو همین ایرانش من واقعا میگم من از جنس مخالف شانس ندارم میدونی کلا اینو همه میگن برنامه نویس ها درون گران بعد بلد نیستن از حقشون دفاع کنن همین میشه که همه سو استفاده میکنن ازشون الان نبین اینجا کلی برات تایپ کردم بیای رو به روم بشینی نهایتا دو جمله باهات حرف میزنم 

عزیز دلمخداروشکر که حداقل اوضاع شغلی و مالی اوکی شدهامیدوارم خدا به مادرتونم سلامتی بدهاون خواستگار ...

من خیلی از طریق لینکدین و سیک اقدام کردم اصلا میگن داخل ایرانی ریجکت میکنن سی وی رو و کار حتی به مصاحبه فنی هم نمیرسه 

نمیدونم قصد دارم مادرم که خوب خوب شد با هم بریم امارات .

عزیز دلمخداروشکر که حداقل اوضاع شغلی و مالی اوکی شدهامیدوارم خدا به مادرتونم سلامتی بدهاون خواستگار ...

کارما پس نداده شده مدیر روابط عمومی شرکت توتال فرانسه با یه دختر روس که مربی بدنسازیه دوست شده اون دختر وضع مادرش خیلی خوبه بعد اون قبل از من یه بار ازدواج کرده بود الان دختر کوچیکش تو سن ۲۰ سالگی با یه پسر فوق پولدار ۱۳ جون ازدواج کرد نمیدونم حقیقتا پشمای خودم از کارهای خدا ریخته من موندم تو این شرایط ایران بعد اون 

سری قبل این مرتیکه اقامت منو کنسل کرد الان بخوام ازدواجی برم استرالیا اونم یکی باشه عین این اقامتم ر ...

بخدا نمیفهمم چی بگم خدا خودش کمکت میکنم ، اوضاع براتو اینطور نمیمونه درست میشه

مگه میشه تواین دنیا عدالتی نباشه ؟؟

بلخره این ادمم تقاص پس میده

بشین و نگاه کن دنیا یجور‌نمیمونه

کارما پس نداده شده مدیر روابط عمومی شرکت توتال فرانسه با یه دختر روس که مربی بدنسازیه دوست شده اون د ...

چ بگم هیچی برام‌نمیاد ک بگمت

هنگ کردم از رفتاراش بخدا 

باورم نمیش ی نفر اینقد پست و کثیف باشه

من خیلی از طریق لینکدین و سیک اقدام کردم اصلا میگن داخل ایرانی ریجکت میکنن سی وی رو و کار حتی به مصا ...

امیدوارم 

زودتر اون روز برسه و با مادرتون برید هرجا که بهترینه براتون

درباره کارما و ... فقط اینو بگم شاید کمی اروم بشید

اینکه روحمون امتخاب کرده این زندگی رو کافیه اگاه بشیم به این قضیه تا راه پیش رومون درست دربیاد

ایشون هم خودت میگی دخترش ۲۰ سالشه 

گناهداره ها بجای بابا و عمه و بقیه بخواد تقاص بده 

ولی خب هنوز خیییییلی زمان هست برای همه چیز