2777
2789
اره ولی 😔 اون الان خوشبخته پدر من داره در میاد خدا کل خاندانش رو لعنت کنه 😔 بیش از ۵ بار تو مستی ا ...

چ ادمی ، از ذات خراب

ایشالله خدا انتقامت ازش بگیره

ی صبری به هممون بده 

ایشالله از دماغش دربیاد

وای طرف چ ادمی بوده با خواهر خوددددش

از زندگیی بعد جدایی میترسم نمیدونم چی میشه من حتی ازدواجم نکردم چهارسال و نیمه توعقدم .ی خونه قراره ...

همین خرجی ندادنه پدر ادمو بعد عروسی درمیاره

باورت میشه اصلا شماره کارت منو نداشت این ۱ سال و نیم؟؟

ب منم میگفت عروسی نگیریم و فلان

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از زندگیی بعد جدایی میترسم نمیدونم چی میشه من حتی ازدواجم نکردم چهارسال و نیمه توعقدم .ی خونه قراره ...

اینم همین بود هی گفت دارم میرم کره کارام جور شده زودتری عقد کنیم برای تو پرونده باز کنم بریم آخرش هم کره ای در کار نبود گفت عروسی رو به وقتش میگیریم قشنگ با مهاجرت خرم کرد نه عروسی نه طلا خدا شاهده به جان مادرم قسم پول ست حلقه رو کامل من دادم آنقدر من خر بودم قشنگ گفتن هر بلایی سرش بیاری طلاق نمیگیره این کل خاندانش ری دن تو کله ام 

منم مثل تو تو عقدم همه اینارو داره با ی عالمه مشکلات دیگهدارم جدا میشم

مال من اصلا خرجی‌نمیده

هیچیییی

قرص میخوره عصبیه

همش توفکر بازی و خرج کردن برا بازی هست نمیدونم‌چیکارکنم

عزیزم آخرش با دختر عموی مطلقه اش فرار کرد رفت مالزی طلاهای دوران مجردیم یه لب تاب ایسوز زن بوک که ال ...

الان دیگه ازش خبر نداری؟ هیچ بلایی سرش نیومده که تقاص کارایی که با تو کرد پس بده؟ الان با دخترعموش ازدواج کرده؟؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
همین خرجی ندادنه پدر ادمو بعد عروسی درمیارهباورت میشه اصلا شماره کارت منو نداشت این ۱ سال و نیم؟؟ب م ...

چیکار‌کردی تونستی ادمش‌کنی؟

ب منم همینارو میگه،‌من‌‌چهارساله توعقدم عروسی نگیرم جواب مردمو چی بدم جنگم شده براش بهونه

اره ولی 😔 اون الان خوشبخته پدر من داره در میاد خدا کل خاندانش رو لعنت کنه 😔 بیش از ۵ بار تو مستی ا ...

دوست عزیز

اخرین تاپیکتون رو خوندم

الان اوضاع روحی و شغلیتون چطوره؟

بهتر شدین؟

عمیقا امیدوارم اروم شده باشین

مال من اصلا خرجی‌نمیدههیچییییقرص میخوره عصبیههمش توفکر بازی و خرج کردن برا بازی هست نمیدونم‌چیکارکنم

میدونم چی میگی آجی

منم اگه میموندم تا ۵ سال شاید عقد میموندم با اینا

منو علاف خودشون کردن یه بارم حرف عروسی نمیزدن

این اواخرم فهمیدیم اصلا نمیخواستن عروسی بگیرن انقدر دست ب سرم میکردن ک تهش بگم بیخیال عروسی نمیخوام...

اینم همین بود هی گفت دارم میرم کره کارام جور شده زودتری عقد کنیم برای تو پرونده باز کنم بریم آخرش هم ...

چقد عوضی بخدا نمیخوام فحش بدم ولی خیلی داره عصبیم میکنه

ماهم پول حلقه هارو باابام داد ی گوشواره برام‌گرفت اونم گفت بدهی دارم بهش پس دادم

گفتم بخر باز گفت پول خودم بوده

بخدا زندگی منم مثل توهه نمیدونم این مردا چشونه

برررگام با خواهر خودش؟ اینا خانوادگی مشکل داشتن عزیزم مقصر تو نبودی اینا ریشه ای خراب بودن خداروشکر که نجات پیدا کردی خسارت مالی هم آدم خیلی دلش میسوزه ولی باز جبران میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
چیکار‌کردی تونستی ادمش‌کنی؟ب منم همینارو میگه،‌من‌‌چهارساله توعقدم عروسی نگیرم جواب مردمو چی بدم جنگ ...

دارم جدا میشم عزیزم ادم ک نشد هیچ

ب خانوادمم بد و بیراه میگفت

تازه قصد داشت منو از خانوادم جدا کنه ببره پیش ننش

به همین خیال باشه😂

چ ادمی ، از ذات خرابایشالله خدا انتقامت ازش بگیرهی صبری به هممون بده ایشالله از دماغش دربیادوای طرف ...

کل خاندانش آدم های پست فطرتی بودن 

خواهرش میگفت چس خوری کردی خونه و ماشین خریدی حالا میخوای تو خونه داداش من جبران کنی منم میگفتم حقوق خودمه دوست دارم خرج کنم میگفت نه اگه داداشم نزاره بری سرکار چه غلطی میخوای بکنی؟؟؟؟؟

من رفته بودم خونه مادرم اومدم چایی درست کنم چایی ساز مادرم از اینا بود که کاریش شیشه ایه ایستاده است من حواسم نبود کتری مادرم شکست بعد همون روز از دیجی کالا یه چایی ساز خریدم ۴و خورده ای سر اون باهام دعوا کرد فرداش اومد شرکت گفت اینو باید اخراج کنید 

میدونم چی میگی آجیمنم اگه میموندم تا ۵ سال شاید عقد میموندم با اینامنو علاف خودشون کردن یه بارم حرف ...

دقیقا اینا براشون عادی شده

میخوام باپدرم حرف بزنم بگم بهشون بگه تا برج هشت امسال وقت ندارن

ولی باابام دشمن منه

رفته بهشون‌گفته پیشاپیش تا هرچقد بخوان میتونن عقد بمونن

به شوهرم گفت عروسی بگیر

گفت بابات گفت هرچقد بخوایم‌میتونیم عقد بمونیم

دقیقا اینا براشون عادی شدهمیخوام باپدرم حرف بزنم بگم بهشون بگه تا برج هشت امسال وقت ندارنولی باابام ...

وای همین کارو خراب کرده

باید از اول محدودیت میذاشتین