سلام خانوما اونایی که تجربه بارداری داشتن بیان راهنماییم کنن من امروز دقیقا ۷ هفته هستم ۵ روز هست به شدت حالت تهوع گرفتم و فقط هم از بوی خونه خودم بدم میاد توروخدا چاره هست😫😫😫😭😭😭 نمیتونم تا خونم حالت تهوع دارم ولی وقتی خونه مامانم میرم خوبم اینجا فقط دماغمو میگیرم😪
بابا من راضیم اصلا جون بدم ولی بشه این ارزومو به گور نبرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرمدلیشو دعا کنی برام راض ...
الهی فداتبشم 😚 انشالله به همین زودی خواهر به خدا به همینزودی میشه باور کن به قرآن میشه ، انشالله سلامت باشی از خدا میخوام بارداری راحت داشته باشی و لذتشو ببری😇
اسانس های مختلف امتحان کن با تجویز پزشک ت قرص دمیترون بخور
فکر نمیکردم من کارم به اینحا برسه منم بالا بیارم😂 میگفتم خیلی قویم🤣 دیدم نه پهلوون پنبه ام نیستم😂 چشم آبجی حتما امتحان میکنم هم قرص هم اسانس های مختلف🤩🥰😇 ممنون از راهنماییهات 🤩
البته هنوز نامعلومه قطعی نیست ولی به احتمال زیاد ببریمنمیدونم دیگه با حاملگی میشه یا نهولی هردو میگی ...
نه اتفاقا کار عاقلانه ای میکنین فعلا دست نگه دارین همه چی مصلحت خداست ، چرا زهی خیال باطل ؟ خدا رو دست کم نگیر مشکل تنبلی ضعیفی همش بهانه هست مطمئن باش اگر خدا بخواد میشه مییبنی مال من چطور شد تو اوج ناامیدی خدا خواست و به اون چیز ناچیز گفت موجود باش ! چیز کمیه؟ اون معحزه خدا داره تو وجود یک انسان رشد میکنه قلب داره ، پس چی اون به یه قدرت خیلی بزرگ نیاز داره پس اول اجازه میخواد هیچی سرخود به این دنیا نه میاد نه میره دلتو به بالایی خوش کن