2777
2789
عنوان

راهکار برای بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2330 بازدید | 166 پست
بابا من راضیم اصلا جون بدم ولی بشه این ارزومو به گور نبرم😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرمدلیشو دعا کنی برام راض ...

الهی فداتبشم 😚 انشالله به همین زودی خواهر به خدا به همین‌زودی میشه باور کن به قرآن میشه ، انشالله سلامت باشی از خدا میخوام بارداری راحت داشته باشی و لذتشو ببری😇

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبو کننده بزن تو خونه ولی شاید حساس شدی ب خونه خودت بسکوییت ترد نمکی برا پیشگیری از حالت تهوع عالی ...

وای خواهر به بوی اونم حساسم😅فرار کردم خونه مامانم 😅 آره بعضی اوقات میخورم دیگه همیشگیش میکنم😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسانس های مختلف امتحان کن با تجویز پزشک ت قرص دمیترون بخور

فکر نمیکردم من کارم به اینحا برسه منم بالا بیارم😂 میگفتم خیلی قویم🤣 دیدم نه پهلوون پنبه ام نیستم😂 چشم آبجی حتما امتحان میکنم هم قرص هم اسانس های مختلف🤩🥰😇 ممنون از راهنماییهات 🤩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام جیگر چطوری؟

من امروز صبح پریود شدم🥲🥲🥲🥲🥲

ولی فعلا دیگه نباید اقدام کنم 

چون قراره چند ماه دیگه جابجای شهری بشم یعنی خونه رو ببریم شهر خودمون 

با حاملگی نمیشه برنامه ها بهم میخوره 

سلام جیگر چطوری؟من امروز صبح پریود شدم🥲🥲🥲🥲🥲ولی فعلا دیگه نباید اقدام کنم چون قراره چند ماه دیگه ...

البته هنوز نامعلومه قطعی نیست ولی به احتمال زیاد ببریم

نمیدونم دیگه با حاملگی میشه یا نه

ولی هردو میگیم دست نگه داریم 

نمیدونم اصلا😑😑😑

البته هنوز نامعلومه قطعی نیست ولی به احتمال زیاد ببریمنمیدونم دیگه با حاملگی میشه یا نهولی هردو میگی ...

چنان هم امیدوارم که انگار حامله میشم حتما در ماه های آینده😅😅😅زهی خیال باطل☹️

سلام جیگر چطوری؟من امروز صبح پریود شدم🥲🥲🥲🥲🥲ولی فعلا دیگه نباید اقدام کنم چون قراره چند ماه دیگه ...

فدای سرت به وقتش میشه اصلا دیر نیست آخر اون دختر کوچولو به زودی میاد🥰😍 انشالله بسلامتی عزیزم آره اگر بخوایین برین شهر دیگه برات سخت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
البته هنوز نامعلومه قطعی نیست ولی به احتمال زیاد ببریمنمیدونم دیگه با حاملگی میشه یا نهولی هردو میگی ...

نه اتفاقا کار عاقلانه ای میکنین فعلا دست نگه دارین همه چی مصلحت خداست ، چرا زهی خیال باطل ؟ خدا رو دست کم‌ نگیر مشکل تنبلی ضعیفی همش بهانه هست مطمئن باش اگر خدا بخواد میشه مییبنی مال من چطور شد تو اوج ناامیدی خدا خواست و به اون چیز ناچیز گفت موجود باش ! چیز کمیه؟ اون معحزه خدا داره تو وجود یک انسان رشد میکنه قلب داره ، پس چی اون به یه قدرت خیلی بزرگ نیاز داره پس اول اجازه میخواد هیچی سرخود به این دنیا نه میاد نه میره دلتو به بالایی خوش کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40