سلام خانوما اونایی که تجربه بارداری داشتن بیان راهنماییم کنن من امروز دقیقا ۷ هفته هستم ۵ روز هست به شدت حالت تهوع گرفتم و فقط هم از بوی خونه خودم بدم میاد توروخدا چاره هست😫😫😫😭😭😭 نمیتونم تا خونم حالت تهوع دارم ولی وقتی خونه مامانم میرم خوبم اینجا فقط دماغمو میگیرم😪
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم🥺🥺🥺اخه براش ضرره صداشو بزاره در هفته های بعدی و بالاتر بیشتر میزاره ای بابا حذف نکرد پس؟دیگه ...
عه نمیدونستم ضرره😄 انشالله، نه اصلا حذف نکرد ، آره والله بیچاره مادر 🥺 قدر مامانامونو بدونیم خدا حفظشون کنه برا ما الهی😍 گلاب به روت بالا آوردم خوب شدم😁😁
من الان درد پریودی دارمیعنی پاهام گرفته وقتی پاهام بگیره یعنی میخام بشم🥲
انشالله که نشی به خدا منم هزار تا علائم داشتم با شدت ببشتر ولی نشد ، الکی امید نمیدم بهت ۵۰ درصد احتمالش هست بشی بقیشم که نشی فقط امیدتو ببند به خداااا به خدا من حسم الکی نیست به همین زودی بهت بچه میده اونموقع منو یاد کن که باهات کار دارم😁