یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
آخ دقیقا منم حاضرم بمیرم اما دیگه با خانواده و فامیلا مسافرت نرم خیلی بیشعورن
یعنییییی میخوام خودمو تیکه پاره کنم . افسار شوهرم از دستم در رفتهههه . گفتم برسم تهران بهت میگم دنبا دست کیه حالا اینجا هی آبرو بری کنه . بخدا بیام خونه زنگ میزنم بیان ببرنش ی جا بندازنش موشک بخوره فرق سرش . مادرشوهرمم خودم تیکه پاره کنمممممم .
من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی . خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه. چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨👩👧👧
همه چی درست میشه بهت قول میدم فقط باید یکم تحمل کنی ♥️
یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). میدونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
عمومی گلم راجع ب جنوب خانوادم اونجان بازم اتفاق بد افتاد حوالیشون💔
یا خدا انشاالله فاطمه ی زهرا کمک کنه چیزیشون نشه بخدا این روزا با اینکه کسیو نمیشناسم ولی واسه تک تک مردم تو همه شهرا دلشوره دارم انگاری که همه شدن خانواده ی من🥺
مارباط کریم میشینیم خاله م زنگ زد گفت بیایید شهرستان مادرم هرچقد گف هیچ کدوم نرفتیم گفتیم بریم اونجا هر روز بحث و دعوا با خواهرو برادر اینجا تو دلهره بمونیم خیلی بهتره والله😕
سعی کن بپذیری که چی شده و انشالله از بلاتکلیفی در میای
اخه چرا این اسراعیل بی همه چیز ول نمیکنه اخه کل مردمم خونه زندگیشونو جمع کردن تو یه چمدون رفتن که فقط زنده بمونن بعد داره نقطه به نقطه کشورو میزنه یعنی هیچ کجا جای مردمم امن نیست😭