2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنممم

95 بازدید | 13 پست

یه رابطه 6 ماه و خورده ای داشتم که برخلاف مدت کمش کلی باهم وقت گذرونده بودیم و تو اوج غم و اوج خوشحالی کنار همدیگه بودیم

یکم به مشکل برخوردیم و این آقا بخاطر شرایط سخت کاریش خیلی کم میومد من رو ببینه یا پیام دادناش کمتر شد

من ناراحت میشدم

مثلا این مدلی که من منتظر پیامش بودم ولی میدیدم استوری گذاشته

یا دخترای جدید فالو میکرد

خب من ناراحت میشدم

چندین بار ازش خواستم یکم این شرایطو درست کنه ولی میگفت واقعا وقت نداره 

مثلا وقت بود مایی که هر روز همدیگه رو می‌دیدیم شده بود دو هفته سه هفته یبار ببینیم همو

من گفتم این رابطه برام کافی نیس یا درستش میکنی یا کات

که گفت نمیخوام اذیتت کنم و کات

سریع قبول کرد

بعدش چند بار خواستم بهش برگردم و کرم ریختم 

حتی بخاطر عجولانه رفتار کردنم ازش عذرخواهی کردم

ولی خب اون فقط پذیرفت و هیچ صحبتی در مورد برگشت نکرد

حالا نمیدونم واقعا چون شرایط کاریش سخت شده یا واقعا نمیخواد منو

خیلی دلم واسش تنگ میشا

تقریبا شرایطمون مثل هم هست 

ولی برا ما چهار ماه بود 

دوستام میگن خیلی کم باهم بودید چطور نمیتونی فراموشش کنی 

میگم واقعا به زمان نیست به حسی هست که اون فرد تو اون زمان بهت میده 

و اینکه امروز هم تولدشه💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریبا شرایطمون مثل هم هست ولی برا ما چهار ماه بود دوستام میگن خیلی کم باهم بودید چطور نمیتونی فرامو ...

آره واقعا

من قبل از این رابطه خیلی طولانی داشتم که حتی یک بارم دلم واسش تنگ نشد و اصلا واسم مهم نبود

ولی جدی نمیدونم چرا این از فکرم بیرون نمیره

بعضی وقتا حس میکنم کارمای اون قبلی رو دارم پس میدم

یه ماه پیگیرش نباشی خودش میاد

همین دیگه

حس میکنم این که دوباره رفتم سمتش و نگرانش شدم باعث شد یکم خودمو بکشم پایین

همش میگم من تلاشمو واسش کردم

ولی خب قبولم دارم که خیلی عجولانه تصمیم میگیرم همیشه

آره واقعامن قبل از این رابطه خیلی طولانی داشتم که حتی یک بارم دلم واسش تنگ نشد و اصلا واسم مهم نبودو ...

دقیقا ی رابطه چهار سال شاید هم بیشتر داشتم 

یه بار دلم تنگ نشد براش 

خیلی خودم رو خیلی کنترل کردم تولدش رو تبریک نگم چون می‌دونم جز ممنون پیام دیگ ای دریافت نمیکنم

ببین دقت کرده باشی پسرا اول رابطه خیلی واست وقت میذارن کلی مراقبتن ولی خب هرچی میره جلو انگار کمتر میشا

من خودم اصلا از سیاست تو رابطه خوشم نمیاد

ولی واقعا هر وقت که خود واقعیم شدم و دوستش داشتم و ضعیف شدم مقابلش حس کردم توجه اون کمتر شده

انگاری باید یجایی رها کرد

من چراغ سبز نشونش دادم ولی اینکه اون قدم برداره دیگه به خودش مربوطه

به نظرم تبریک نگو و اگه براش مهم باشی میمونه تو ذهنش و ناراحتش میکنه و صد در صد یه نشونه واست می‌فرسته 

ولی اگه هیچی نگه خب یعنی اهمیتی نداشتی

ببین دقت کرده باشی پسرا اول رابطه خیلی واست وقت میذارن کلی مراقبتن ولی خب هرچی میره جلو انگار کمتر م ...

آره راست میگی 

دقیقا اوایل خودش رو کشت جوابش رو بدم 

این آخری ها طوری رفتار میکرد انگار اون من بودم که خواهش و تمنا میکردم دو دقیقه حرف بزنه باهام 

همین دیگهحس میکنم این که دوباره رفتم سمتش و نگرانش شدم باعث شد یکم خودمو بکشم پایینهمش میگم من تلاشم ...

پسرابرعکس ماهستن ما به مرورزمان فراموش میکنیم

اوناهمون لحظه فراموش میکنن بی محلی میکنن ولی باگذرزمان یادشون میوفته دلتنگ شدن یه ماه اصلاهیچ جاپیگیرش نشو 

طاقت بیارخودش مجبورمیشه برگرده این روهمه پسراجوابه همشون همینجورین 

پسرابرعکس ماهستن ما به مرورزمان فراموش میکنیماوناهمون لحظه فراموش میکنن بی محلی میکنن ولی باگذرزمان ...

آره دقیقا

شاید واقعا بعد از یماه خودم یادم رفت🫠 با اینکه بعیده، من کلا آدم منطقیم ولی حسم به این آدم خیلی عجیبه

مرسی عزیزدلم که وقت گذاشتیی

آره دقیقاشاید واقعا بعد از یماه خودم یادم رفت🫠 با اینکه بعیده، من کلا آدم منطقیم ولی حسم به این آدم ...

به بدیاش فکرکن به چیزایی که توذوقت میزد راحت ترفراموش میکنی

یه دوستی داشتم اینقدروابسته دوست پسرش بودکه واسش گریه میکرد حالش بدبودبهش گفتم یه ماه بیخیالش شوخودش برمیگرده

بعده یکی دوماه خودشم دیگه کم کم فراموش میکرد دیگه که پسره خودش برگشت بااین که پسره ازاون مغرورهابود که غرورش اجازه نمیدادکه برگرده

ولی برگشت بازم