2777
2789
عنوان

مامانم یه عوضی به تمام معناست

383 بازدید | 18 پست

بین من و داداشم فرق میزاره…هیچوقت موفقیتام براش مهم نیست…به خاطر افسردگیم سه ساعت سه ساعت میشینم اتاقم با صدای بلند گریه میکنم هیچ توجهی بهم نداره…فحشای رکیک وحشتناک میده منم فحشای رکیک میدم خودشو نمیبینه فقط فحشای منو میبینه…زنده و مردم براش مهم نیست ولی داداشم براش خیلی مهمه…هر دعوایی بینمون پیش میاد میگ با من حرف نزن سمت من نیا من نمیخوام باهات حرف بزنم و این آنیش میزنه منو…الانم میگ به خونه میگیرم پرتت میکنم از زندگیم بیرون هر اعتراضیم  میگم میگ فحش میدی نباید اصن حسابت کنم جالبه خودش هزار برابر فحش میده با یکی دعوام میشه میام بهش میگن فرداش سواستفاده میکنه با اینکه من همیشه پشتش بودم تورو خدااا بگید این آدم الن نرماله؟من قبول دارم کلی مشکل دارم و میخواستم برم پی درمان ک اینجوری شد ولی اون الان واقعا سالمه بنظرتون؟مشکل فقط منم؟منی ک پودر شدم از این خانواده سمی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عرض پوزش کاش یه سازمان بود ک یه عده رو عقیم میکرد نازا میکرد ، بچه میارن میشن هندجگر خوار میشن سوهان روح بچه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وقتی اون مادری نمیکنه توام فرزندی براش نکن

اگه برادرت برادری نمیکنه توام خواهری براش نکن 

اگه دوستت دوستی نمیکنه توام براش دوستی نکن 

رابطه همیشه دوطرفس تا دیر نشده اینو یاد بگیر برای هر کسی همونقدر باش که برات هستن 

مخصوصا به غریبه های سواستفاده گر باج نده 

وقتی اون مادری نمیکنه توام فرزندی براش نکناگه برادرت برادری نمیکنه توام خواهری براش نکن اگه دوستت دو ...

مشکلم اینه خیلی تنهام از ناچاری باهاش ارتباط میگیرم با هیچکی نمیتونم ارتباط بگیرم انقد آسیب دیدم 

مشکلم اینه خیلی تنهام از ناچاری باهاش ارتباط میگیرم با هیچکی نمیتونم ارتباط بگیرم انقد آسیب دیدم

تو بزرگ تری یا برادر؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

الان اکثرا تنهان مگر اینکه منفعتی برای هم داشته باشن همدیگرو تحمل کنن گول ادمارو نخور پخمه نباش