بابام بخاطر اینکه به مامانم خیانت کرده. رفته خونه مامانش. ازش بدم میاد ( تو تایپک های قبلیم گفتم چرا)
مامانم چند روز مثل دیوونه ها رفتار میکنه. قبلا اینطوری نبود. ولی الان نمیدونم چی شده 😓
بگذریم.....
تو حموم بود مامانم. بابام بهم 500 تومن زد. مامان بزرگم میومد خونمون. زنگ زد به گوشی خواهرم. مامانم داد زد به خواهرم گفت که نوشابه بخره مامانبزرگ. خواهرم همینو گفت. بعد چند دیقه دیگه، مامانم دوباره داد زد : بگو نه نه نخره داریم.
منم گفتم مامانم چرا داد میزنی آخه منو کلافه کردی نمیدونم من زنگ بزنم یا خواهرم اَه.
مامانم تا اینو شنید. اومد ور ور تو حموم بلند حرف میزد. : آره پدرت 500 تومن زد. بخاطر اون 500 تومن منو فروختی.....
آره دیگه کلا سردرد گرفتم از حرفاش🤕
خواهرمم که اصن صبر نداره اومد به مامانم کلی فحش داد.
بعد اینکه از حموم اومد بیرون. به بابام زنگ زد که بیا فردا عصر بچه هاتو بردار ببر ( بابام تهرانه الان)
لباسامونو داره آماده میکنه که بریم. بهش گفتم مامان مگه چیکارت کردم. داد زد که من گو*ه خوردم شما رو بدنیا آوردم. ازتون متنفرم گمشید از خونم بیرون 😓😭
حالا مامان بزرگم اومده نمیدونم چطور با چشای خیسم برم سلام کنم. اونوقت مامانم مو به مو همشو توضیح میده.
حالا من چیکار کنم
میدونم تقصیر خودمه. نباید اونجوری میگفتم بهش🥺🥺🥺😢
الانم میگه چرا تایپک درست میکنی. یکم برو سر درس و مشقت. کلا سرم داد میکشه. میگه زبانو اونجور خرابت کردی نمرشو. معدلم اومده 19/74 بهم میگه میبینی اون دختر فلانیه که اونجور درس میخونه. اینم دختر من! 😔😔