2777
2789
عنوان

هیچکس به شوهرای تحفه ما چشم نداره

739 بازدید | 56 پست

دست از توهم توطئه بردارین خوشگلا

اون عزیز دل ۱۷۰تا۱۷۸ سانتی متری با ژنتیک ریزش مو ،چاقی شکمی و پشم روی سینه اضافه ای که احتمالا بلد نیست جوراباش و خودش بشوره رو فقط شما و مامانش دوستش دارین🥲😂❤️ پس ریلکس باشین و اگه از خیانت میترسین در واقع از شوهرتون باید بترسین نه از دخترای بیرون

دست از سر کارمندای بانک که خواستن با بچه اتون مهربون باشن هم بردارین❤️با تشکر

(خودم متاهلم )

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده مگه

یه خانومی تاپیک زده که با بچه اش رفته بانک دوتا کارمند بانک خانم از بچه پرسیدن عزیزم با کی اومدی ؟ بعد خانومه از نگاهشون فهمیده که دنبال شوهر اینن و سریع گفته با من ولی انگار شما منتظر کس دیگه ای هستین 😏😂 معتقد بود همه عاشق شوهرشن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

چرا تاپیک زدی خجالت نمیکشی ؟ متاهل هستی و تاپیکم میزنی؟میدونی من چی خوندم؟ من بیسواد نیستم که داری ب ...

😔ببخشید من خرابم 😂😂😂😂

وای اون تاپیک چقدر حرص خوردم توش. ادم میترسه به یه مرد تو محل کار سلام کنه زنش بیاد بگه تو به شوهرم ...

همه اینجوری نیستن بخدا

ببین من متاهلم شوهرمم واقعا خوش قیافه ست و ظاهر و موقعیت اجتماعی خوبی داره منتهی هیچوقت از این توهما نزدم ،همیشه دیدم و میدونم مردا جلو میرن مخصوصا اگه به وضوح متاهل باشن و با بچشون جایی برن احتمال اینکه یه دختر بیاد سمتشون خیلیییییییی کم و محدوده چه برسه همه پشت سرشون غش کنن و چشم داشته باشن بهشون

من اصلا زنا برام مهم نیستن هرجور میخوان باشن

والا همینطوره برای منم

اگه همسر من تعهداتش رو نمیفهمه و نمیدونه من نمیرم یقه زن هایی که اصلا نمیشناسمشون رو بگیرم

همه اینجوری نیستن بخدا ببین من متاهلم شوهرمم واقعا خوش قیافه ست و ظاهر و موقعیت اجتماعی خوبی داره من ...

عزیزم شما اینجوری نیستی ولی خیلی از خانوم ها این توهمو دارن

نمیگم خانومی که کرم بریزه وجود نداره ولی مثال اون تاپیک واقعا مقصر خانومای کارمند نبودن😐

یه خانومی تاپیک زده که با بچه اش رفته بانک دوتا کارمند بانک خانم از بچه پرسیدن عزیزم با کی اومدی ؟ ب ...

وای🥲😅

من یکی بچمو نازکنه کلی خرکیف میشم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

عزیزم شما اینجوری نیستی ولی خیلی از خانوم ها این توهمو دارننمیگم خانومی که کرم بریزه وجود نداره ولی ...

واقعا تقصیری نداشتن ،من جای کارمند بانک بودم انقدر خانومی و تحمل نمیکردم واقعا