2777
2789

سلام دوستان

خانوما من ۲۱ سالمه دانشجوی زبان هستم توی موسسه زبان هم جدیدا مشغول ب کار بودم ک اینطوری شد و تعطیل شده فعلا!ی آقایی اومد خاستگاری من اردبیلی هستن ۳۵ سالشونه خونه و ماشین هم نداره کارمند جهاده و فرزند شهید!

این آقا شدیدا ابراز علاقه میکنه و دوس داره سریعا عقد کنیم و همش از آینده میگه خیلی زنگ میزنه همیشه پیام میده و پیگیرمه!حتی نمیدونم از کجا شماره حساب منو برداشته اونروز واسم ۱۰ تومن زد ک بی پول نباشم اما خب من برگردوندم گفتم نمیتونم قبول کنم!با مادرم خیلی جدی حرف میزنه راجب من..چن روز رفتیم بیرون ک فهمیدم خیلی آدم سمی هستش!خواهرش ۲۰ سالشه و اصلا گوشی نداره...خودش میگه من عصبی ام دیر جواب میدی زدم گوشیمو شکستم...تاحالا ۱۰ ۲۰ تا گوشی و تلویزیون شکستم..عصبی شم دست بزن دارم...اگه ازدواج کنیم باید خونه مادرم زندگی کنیم نمیتونم ول کنم برم خونه جدا!!اونشب مادرش دیر شام درست کرده بود کرد داد و بیداد از خونه رفت بیرون غذا بخوره فقط بخاطر ی شام

ازش متنفر شدم 

امشب میخوام بگم ما بدرد هم نمیخوریم و بلاکش کنم!نظر شما چیه لطفا صادقانه راهنماییم کنین من شرایط خانواده ام با اینکه خوب نیست اما نمیتونم ازدواجم بخاطر فرار از خانواده خراب کنم ک

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری خانوادت یه مرد ۳۵ رو اصلا راه دادن ؟ 

مردی که تو این سن هیچی نداره مهمه 

مردی که با سن زیاد اصرار به عقد سریع داره مشکل داره 

مرد ۳۵ ساله که میخواد با پول بخرتت اونم ده تومن خطرنامه 

و در کل مردی که تفاوت سنی ۱۴ سال براش اوکی هست مشکل داره قطع به یقین ....مرد سالم دنبال هم نسلش میره که حرف مشترک داشته باشن شما عملن واسش بچه ای

عزیزم خودت راه درست رو میدونی 

هم اختلاف سنی زیادی داره و هم اون رفتار ها که قطعا قابل تحمل نیست 

رد کن بره 

حالا یا مادرتون به مادرش جواب رد رو اعلام کنه اگه اومدن خاستگاری یا اگه هنوز اونقدر جدی نشده خودتون بگین و دیگه هیچ تماس و پیامشو جواب نده 

ببخشید خلی ؟

پول نداره اخلاقم نداره سنشم بالاس شکاکم هست  دلت به چیش خوشه ؟ولی کنن بابا اینقدر موقعیت های دیگه میاد هنوز اول راهی

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

چجوری خانوادت یه مرد ۳۵ رو اصلا راه دادن ؟ مردی که تو این سن هیچی نداره مهمه مردی که با سن زیاد اصرا ...

همون دیگه 

بابامم همش میگه بخاطر آشنا بودن گقتم باشه ولی اینو رد کنی بره ها چیه این روانی 

بعد ممن نزدیگ ۵ ۶ ساله ی عروس هلندی دارم رسما جونم ب جونش وصله 

برگشته پرو پرو میگه من مادرم اصلا خوشش از حیوون تو خونه نمیاد پرش بده بره

اینو ک گفت داشتم آتیشی میشدم 

مامانم میگفت بگو فلان لق خودتو مامانت ک خوشت نمیاد😂😂😂😂😂

امشب میخوام بلاگش کنم راحت 

بگم بابامم زنگ بزنه بگه دخترم و شما بدرد هم نمیخورید

عزیزم خودت راه درست رو میدونی هم اختلاف سنی زیادی داره و هم اون رفتار ها که قطعا قابل تحمل نیست رد ک ...

شب بابام زنگ میزنه ک ردشون کنه چون فامیله نمیشه یهو بلاکش کنم و جواب ندم باز یجا میبینمش

بابام ردش میکنه شب منم بلاکش میکنم

همون دیگه بابامم همش میگه بخاطر آشنا بودن گقتم باشه ولی اینو رد کنی بره ها چیه این روانی بعد ممن نزد ...

اصلا آشنا باشه چه ربطی داره من یه خواستگار نسبتا خوب داشتم بابام گفت بهشون دخترم قصد ادامه تحصیل داره که نیان🤣