2777
2789
عنوان

شوهرم‌چسبید به مادرش

936 بازدید | 4 پست

ما پنجشنبه اومدیم شهرستان بعد این جریانا من استرس داشتم برگرده ولی بخاطر خونوادش رفت گف شب برمیگردم اما نیومد پیش اونا موند شب اول باباش و داییش اورد خونه شب دومم نذاشت مامانش اینا خونه بمونم اورد خونه خوابوند صبحونه گرفت براش بعد بردش گذاشت خونه خواهرش خیالش ک راحت شد جاش اوکیه بعد اومد من تو‌ تموم این دو روز استرس شدید کشیدم روزی پنجاه بار زنگ زدم بیا هی میگف یه ساعت دیگ میام نمیدونم شب میام صب میام اما در اصل منتظر مادرش بود ک بزارتش یجا خیالش راحت بشه حالا خونوادش نه یه قرون ب ما کمک کردن تو چیزی نه موقع مریضی و مشکل کاری میکنه تازه چن ماه چن ماه باهاش قهر میکرد انقد ادا میریخت براش حالم بده چرا کسی ک هیچ کار نکرد براش انقد عزیز من بدبخت ک انقد استرس کشیدم از استرس مریض شدم هیچی

از اینجور مردا متنفرمآخه چرا باید فرق بذاره بین مادر و زنشقطعا مادر ارزشمند تره ولی نه اینکه زنتو فر ...

اره میگم اون شوهر خودش داره هر جایی بخاد بره بعد من از دست کارای مادرش اعصابم بهم ریخت قرص اعصاب خوردم یه مدت هیچ غلطی برا ما نکرد استرس منو بیخیال شد ولی اونو یجا گذاشت ک خیالش راحت بشه بعد بیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش شوهر نداره؟! 🥴😐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401