2777
2789

من  عروسی نکردم نامزدم و هنوز بچه ندارم و شاغلم ولی برام سواله اگر خانومی دوست داشته باشه۳ بچه داشته باشه بهتره شاغل بمونه یا شاغل نباشه ? 

خانومی که زندگیش عالی بود و ۳ بچه داشت شوهرشم وضعش اوک بود ب من گف خودش از کار بیرون اومده با ۳ تا

نظر شما چیه به عنوان یک مادر

من مامانم ۳ تا بچه داشت و شاغل بود ما همیشه دوست داشتیم مامانمون پیشمون باشه وقتی از مدرسه برمیگردیم وقتی تابستونه اما نبود در عوض تامین بودیم ببین کدومش رو برای بچه هات ترجیح میدی تامین بودن یا بودن کنارشون رو

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی من همش ب این فک میکنم ماماناس شاغل مثلا خواهرمو با بچه میبینم تازه ی دونه همش خسته اس و پژمرده است قیافش از بیخوابی اصن اونجور ک فک میکنی نیس

از طرفی میگن برای بچه مادر باید تا دو سال حتما پیشش باشه بعدا دچار تروما نشه من ب اینا ک فک میکنم پشیمون میشم برای بعدا از کار 🥲

واقعیت اینه اگر میخوای مادر سه بچه باشی باید خیلی تایم آزاد داشته باشی چون صددرصد اولویت باید بچه ها باشند و این موضوع با شاغل بودن جور در نمیاد 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟ 

واقعیت اینه اگر میخوای مادر سه بچه باشی باید خیلی تایم آزاد داشته باشی چون صددرصد اولویت باید بچه ها ...

اره یه سوال بعد ادم شاغل نباشه حس خستگی نمیکنه همش کار خونه و بچه؟ بلکه کلاسای مختلف هم بره 

من همیشه شاغل بودم برا همین استرس گرفتم😅

اره یه سوال بعد ادم شاغل نباشه حس خستگی نمیکنه همش کار خونه و بچه؟ بلکه کلاسای مختلف هم بره من همیشه ...

واقعا نمی‌دونم بستگی به روحیات خودت داره 

من یه بچه دارم و شاغلم تازه شغلم هم دست خودمه جوری نیست که هرروز مجبور باشم سر کار برم ولی بازم به شدت سختمه 

ینی یه روزی همه چی درست میشه؟