2777
2789
عنوان

می‌خوام برم کلاس بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 32 پست
💔 ببخشید سوال میکنم الان به چه شغلی مشغول هستن؟ پشیمون نیستن از این که علاقه شون رو ول کردن؟

الان دبی زندگی میکنه و خداروشکر خیلی پولدار شد ولی شغلشو نمیتونم بگم اینجا عزیزم

پیشمونم نه چون هیچی مهم تر از جسم ادم نیست

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا دوست داشتم از پایه تئاتر شروع کنم بیام بالا ولی خب نشد یکی از علایقش که دنبال نکردم و حسرتش ...

من در حال حاضر ویولن میزنم به نظرتون به مرحله های بالاتر برسم به جایی میشه که بازیگری از سرم بیفته و پشیمون نشم از اینکه پا پس کشیدم؟

یعنی به جز پارتی امکانش نیست وارد سینما شد؟؟ خواهرتون به جاییم رسید یا ول کرد؟؟ یعنی همه بازیگرا یا ...

ن همشون نداشتن اتفاقا اون بازیگرای موفقی رو ک میبینی همشون با تلاش خودشون بوده

منم عاشق بازیگریم و حتما میرم دنبالش تو هم دعام کن

تو هم برو ب نظرم وقتی بهش علاقه داری لاقل حسرت نمیشه برات

پولت فقط به باد می دی با احترام 🤐 اگه اهل خلاف و زیراب زنی و چاپلوسی و پدر سوخته بازی نیستی به جایی نمی رسی تازه امکان تجاوز هم هست این همه بازبگرای مطرح گفتن بهمون تجاوز شده ، هنوز باور نکردی 😊 همین یک ماه پیش بود دختری کلاس بازیگری می رفت یکی از بازیگرا بهش گفته بود می برمت تو سینما وعده بهش داده بود ازش لستفاده کرده بود فقط  ازش شکایت کرده بود ، بازیگری پول توش زیاده ، نصف ایران م استعدادش زو دارن ولی این متاع نصیب هر کسی نشده 

ن همشون نداشتن اتفاقا اون بازیگرای موفقی رو ک میبینی همشون با تلاش خودشون بودهمنم عاشق بازیگریم و حت ...

واقعا بازیگر سالم هم داریم ؟ چون اکثرا میگن بازیگرای سالم رو زود کنار میزارن چشم حتما دعا میکنم

من در حال حاضر ویولن میزنم به نظرتون به مرحله های بالاتر برسم به جایی میشه که بازیگری از سرم بیفته و ...

نمیدونم عزیزم از سر من که نیوفتاد هنوزم عشقش رو دارم ولی خب دیگه افتادم تو درس و شغل و ازدواج 

واقعا بازیگر سالم هم داریم ؟ چون اکثرا میگن بازیگرای سالم رو زود کنار میزارن چشم حتما دعا میکنم

راست میگن 

معلومه ک داریم همه جا هم خوب داره هم بد نمیشه ک همرو مث هم دید اما خب اونم هست ی نمونش مرجان محتشم ک کشید کنار خودش به خاطر پیشنهاد رابطه..