2777
2789
عنوان

می‌خوام برم کلاس بازیگری

228 بازدید | 32 پست

خیلی دوست دارم عاشق این شغلم به نظرتون آینده ای داره؟ کل خانوادم ناراضین راضی شون کنم یه جایی میرسم که پشیمون نشم؟ رفت و آمد تهران برام اوکیه یه ساعت با تهران فاصله داریم ۳۰۰ میلیونم پول دارم برای شروع استعدادمم عالیه ولی مثل این که پشت صحنه خوبی نداره و این دو دلم می‌کنه💔 نظر شما چیه

خواهرم رفت بازیگری 

اونطور که اون میگفت اگه پارتی نداشته باشی هرچیم استعداد داشته باشی بازم نمیشه

پارتیشم یا اشنا باشه یا کار خلاف شرع! که قشنگ نیست بگم چیه

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم رفت بازیگری اونطور که اون میگفت اگه پارتی نداشته باشی هرچیم استعداد داشته باشی بازم نمیشهپارت ...

یعنی به جز پارتی امکانش نیست وارد سینما شد؟؟ خواهرتون به جاییم رسید یا ول کرد؟؟ یعنی همه بازیگرا یا پارتی داشتن یا.....؟

محیط سالمی نیست برای اونی که میخواد سالم برسه به اوج!باید بد باشی برای رسیدن به اون چیزی که تو ذهنته ...

در حال حاضر ویولن میزنم به نظرتون به مرحله های بالاتر برسم به جایی میشه که بازیگری از سرم بیفته و پشیمون نشم از اینکه پا پس کشیدم؟

یعنی به جز پارتی امکانش نیست وارد سینما شد؟؟ خواهرتون به جاییم رسید یا ول کرد؟؟ یعنی همه بازیگرا یا ...

پآرتی نداشته باشی باید کار دیگه ای انجام بدی این همه افشاگری شد چرا نشنیدی 

خودشناسی DNA plus
خواهرم رفت بازیگری اونطور که اون میگفت اگه پارتی نداشته باشی هرچیم استعداد داشته باشی بازم نمیشهپارت ...

پس این همه بازیگر معروف چی؟

همه که پارتی نداشتن 

همه شون که کارهای خلاف شرع نکردن که 

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

پآرتی نداشته باشی باید کار دیگه ای انجام بدی این همه افشاگری شد چرا نشنیدی

نمی‌دونم اینا رو چرا هیچ جا ندیدم و فقط مامان بابام بهم میگن به خاطر همین حرف شنوی ندارم ازشون 😂

یعنی به جز پارتی امکانش نیست وارد سینما شد؟؟ خواهرتون به جاییم رسید یا ول کرد؟؟ یعنی همه بازیگرا یا ...

ول کرد

اونطور که میگفت اره پارتی نباشه به احتمال ۹۰ درصد نمیشه

خیلی وقت و زمان گذاشت رفت تهران چند ماه کار مداوم واقعنم استعداد داشت

بعضی از کارگردانا پیشنهاد رابطه بهش دادن تا نقش بگیره ولی نکرد و اومد بیرون

ول کرداونطور که میگفت اره پارتی نباشه به احتمال ۹۰ درصد نمیشهخیلی وقت و زمان گذاشت رفت تهران چند ماه ...

💔 ببخشید سوال میکنم الان به چه شغلی مشغول هستن؟ پشیمون نیستن از این که علاقه شون رو ول کردن؟

پس این همه بازیگر معروف چی؟ همه که پارتی نداشتن همه شون که کارهای خلاف شرع نکردن که

همشونم قرار نیست بیان بگن چی به سرشون اومده

تا الان بالای ده تا بازیگر زن گفت بهشون تعرض شده

خیلیاشونم به خاطر ابرو نمیان بگن

مثلا دختر پژمان بازغی رسما چون باباش بازیگره شد بازیگر تو فیلم ولی استعداد صفرررر