2777
2789

من عاشق امام‌ رضا هستم، هر روز کم کم چندين بار اسمشو میارم ، خانواده من زیاد اهل اینکه بخوان متوجه این چیزها بشن نیستن البته مادرم مثل خودمه و ۸ ساله مشهد نرفته و هروقت من میرم و بهش زنگ میزنم کلی گریه میکنه ، قرار بود من از ۲۵ خرداد برای تیرماه هتل رزرو کنم که خانوادگی بریم و من امشب دوباره بحث رفتن رو پیش کشیدم و بابام برگشته میگه من نمیام خودت با مامانت برو ، میدونه که مامان من تا دم در خونه هم تا حالا بدون بابام نرفته اینو میگه بعد مدرسه لعنتی من هم میگه جا نداریم که ببریم تورو ، به خانواده میگم برام بلیط جداگانه بگیرید من برم میگن گرونه ۲ میلیون میشه رفت و برگشت اتوبوس vip همینم به زور گیر آوردم😪 من اونجا هم برم بدون ۱ عضو خانواده بهم اتاق نمیدن میگن حتما خواهر،برادر،پدر یا مادر باهات باشه خواهرم مشکلی نداره ولی مسئوليت سخته ۱۴ سالشه بعد ممکنه بازهم بهمون اتاق ندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو پسری؟ آخه بگو کافرا بیایید بریم امام رضا شاید عاقل شدید

آره ، هرچی میگم بهونه میاره میگه پول نیست، کار دارم، شاید آخر مهر ماه،خواهرم کلاس نهم میره اینجوری میگه که پشیمون بشیم ولی من هرجور شده میخوام برم چون انقدر روحم خسته‌ هست که میخوام فقط آرامش بگیرم و برگردم پشت کنکور😪😪😪

آره ، هرچی میگم بهونه میاره میگه پول نیست، کار دارم، شاید آخر مهر ماه،خواهرم کلاس نهم میره اینجوری م ...

امسال دوازدهم بودی ؟ سال اولی ؟

هروقت امضای منو دیدین دعا کنین و صلوات بفرستین به نیت اینکه " خدا سلامتی و طول عمر زیاد بده به من و عزیزانم و همه مردم دنیا " 💚🌱 

بهش میگم میگه اگر اومدم بعدش باید کلی سر و صدا بشنوم که چرا رفتی ، الان نظرش اینه بعد سریع صدا میده

الان هوا گرم هم هست بزارین شهریور برین تا اون موقع بقیه خانواده هم راضی کنین کم کم

آره😪 اصلا نهایی هام خوب نیست ولی از کنکورم راضی بودم

موفق باشی

تراز کنکورت چند شده ؟

هروقت امضای منو دیدین دعا کنین و صلوات بفرستین به نیت اینکه " خدا سلامتی و طول عمر زیاد بده به من و عزیزانم و همه مردم دنیا " 💚🌱 

انشاالله قسمتت بشه بری ، کاروان یا تور ببین پیدا نمیکنی 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌