2777
2789
عنوان

همه بهم میگن چی دیدی که انقدر اسمشو میاری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 56 پست

امام رضا خیلی مهربونه آدم عاشقش میشه وقتی اون حال معنوی حرم ایشون رو درک کنه 🥹🥲😍

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هوا گرم هم هست بزارین شهریور برین تا اون موقع بقیه خانواده هم راضی کنین کم کم

آخه من میخوام بشینم پشت کنکور میخوام زود برگردم ولی واقعا روحم خسته است نمیتونم حتی یه کار ساده رو دیگه انجام بدم همش خوابم میاد ، کبدم چرب شده، قلب درد گرفتم و.... همه اش از کنکور بی عدالت‌ هست

آخه من میخوام بشینم پشت کنکور میخوام زود برگردم ولی واقعا روحم خسته است نمیتونم حتی یه کار ساده رو د ...

نمیدونم چی بگم 

ایشالا جور بشه زودتر بری و بیای

کنکور هم تمام تلاشتو بکن که بعدا شرمنده خودت نباشی فقط

وگرنه ب قول خودت اونقدر ناعدالتی هست برای یکی مثل من رسیدن ب اون رشته ای ک میخواستم رویا شد

سومین سالمه امسال 

پارسال بهتر بود نهایی و کنکورم ولی دیگه توان موندن ندارم 

ایشالا همه مزد تلاششون بگیرن 

الهی آقا بطلبه همگی با هم بیاید خیلی وقته نرفتم😭😭

آخخخخخ امیدوارم، خانواده من درک نمیکنن من چی دیدم از امام رضا که انقدر شیفته اش شدم و هرشب قبل خواب دعا میکنم که دوباره برم و دست خودم نیست گنبد حرم رو که تصور می‌کنم گریه ام میگیره😪😪

ببین دیپلم چی داری نظام پول خوبی میده نیرو انتظامی ارتش منظورم این پولش بد نیس اگه تونستی برو اونجا ...

من با این شرایط خانواده‌ ام اصلا نمیتونم سمت نظام برم

امام رضا خیلی مهربونه آدم عاشقش میشه وقتی اون حال معنوی حرم ایشون رو درک کنه 🥹🥲😍

آخخخخ انشالله بطلبه همگی رو بریم صحن گوهرشاد بشینیم روبه روی گنبد امام رضا😭