2777
2789
عنوان

بزرگسالی

145 بازدید | 20 پست

داری چیزی رو تعریف می‌کنی یهو دردش توی کل وجودت می‌پیچه اما حفظ ظاهر می‌کنی. بزرگسالی همینه...! دستاتو حلقه نمی‌کنی دور گردن مامان زار بزنی، چون خودت دیگه الان یه تکیه‌گاه محکمی...

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

دقیقا 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه موهات تماما داره سفید میشه وتو یه دل خوش لذت نبردی

اره.من از۲۸سال عمرم،۲۸روزمو زندگی نکردم.بزرگترین حسرتم همینه...

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

دقیقا

میبخشی اینجا میپرسم شما ملی گلد داری؟

عنوان تاپیکاتو یه نگاهی انداختم پارسال تاپیک زدی

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

میبخشی اینجا میپرسم شما ملی گلد داری؟عنوان تاپیکاتو یه نگاهی انداختم پارسال تاپیک زدی

خیر ندارم 

چطور

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

خیر ندارم چطور

تاپیک زدی گفتم شاید داری ببینم چطور پیش رفتی ببینم قابل اعتماده

من دارمش تازه نصبش کردم خریدم کردم نظرات کاربرانی ک زیر برنامه بود وخوندم همه خوب گفته بودن منم اعتماد کردم

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁رفتار هرکس بازتابی از شخصیت وسوادش هست.👍

تاپیک زدی گفتم شاید داری ببینم چطور پیش رفتی ببینم قابل اعتمادهمن دارمش تازه نصبش کردم خریدم کردم نظ ...

من اعتماد نکردم 

من اعتماد نکردم

من اول نظرات وخوندم بعد خرید کردم

الانم پول خودمو باسودش ب کیف پولم انتقال دادم یکم بیاد پایین دوباره میخرم

من اول نظرات وخوندم بعد خرید کردمالانم پول خودمو باسودش ب کیف پولم انتقال دادم یکم بیاد پایین دوباره ...

مراقب باشین 

حتی تو برنامه تلویزیونی پلیس و هم رئیس اتحادیه طلا فروشان  گفتن طلا رو فقط باید از طلافروشی بخرید و فاکتور رسمی بگیرید 

دیگه خود دانید 

خدای نکرده پولتون رو از دست ندین 

مراقب باشین حتی تو برنامه تلویزیونی پلیس و هم رئیس اتحادیه طلا فروشان گفتن طلا رو فقط باید از طلافر ...

هاااان🙄

ترسوندی منو یعنی برم بزنم ب کارتم🤔

آخه واسه شماره کارت وخرید فروش با شاپرک انجام میشه نشون هم میده گفتم معتبره

هاااان🙄ترسوندی منو یعنی برم بزنم ب کارتم🤔آخه واسه شماره کارت وخرید فروش با شاپرک انجام میشه نشون ه ...

هر طور خودتون صلاح میدونید

اما من خیلی تحقیق کردم و حتی از دوستانی که تو کار طلا و دلار هستن سوال کردم همینو گفتن 

این سایت به شما طلا نمیده درست ؟‌طلا که فیزیکی نباشه به درد نمیخوره خریدش معتبر نیست 

از من به شما نصیحت 

هر طور خودتون صلاح میدونیداما من خیلی تحقیق کردم و حتی از دوستانی که تو کار طلا و دلار هستن سوال کرد ...

ممنون که گفتی

یه ریسکی کردم ترسیدم ولی رفتم برداشت زدم

طلای فیزیکی هم میده باید بری حضوری بگیری و البته وزنش باید گرمی باشه نه سوتی

طلاینو قبلا داشتم ازش خریدم کردم فروختم برداشت زدم برام واریز شد کلاهبرداریم نبود اون