بچه ها ترو خدا برام دعا کنین از این حالت دربیام چشمم درست شه🥺🥺ایشالا شما هم هرچی میخاین بهش برسین.. خسته شدم دیگه چشمم هم یکم انحراف داره هم استیگمات همش تو خونم 🥲🥲خجالت میکشم برم بیرون مردم یکجور نگاه میکنن انگار طلب میخان😒😞متاهلم هستم خیلیی سختمه به خودکشی هم فکرمیکنم🥲🥲🥲
عمل کردم پارسال عزیزم ولی هنوز داره اره هرچی سعی میکنم بیخیال باشم حتی دیدم مسخره هم میکنن تو دیدم ...
معذرت می خوام ولی مردم محل زندگیت خیلی بی فرهنگ هستن .من رفتم بیرون حواسم نبود یه سوتی خیلی فجیع داشتم داخل تیپم یادم میاد آب میشم از خجالت ولی کسی حتی نیم نگاهم نکرد .فکر کن چه قدر جذاب و خوش اندام و خوش تیپی که بهت نگاه می کنند و می رسند به چشمت و یه ذره انحراف هم بررسی می کنند
واقعا همینطوره مردمش پشت سر حرفم درمیارن.. فدات عزیزم اره خداروشکر هیکلم و چهرم خوبه فقط تو این مورد ...
ولشون کن عزیزم محل نده .خاله مادر من چشماش خیلی قشنگن وای انحراف دید داره .کلا بدن و پوست و همه چیش خوب یعنی ایده آل ترین زنی که دیدم از هر لحاظ .هیچ آدمی تو این دنیا بدون عیب نیست دیگه حداقل یه چیز کوچولو باید باشه .حالا خود من پر وجودم عیبه مثلا قدم کوتاهه .چاقم و......ولی اصلا برام مهم نیست خب به دیگران چه .چیزی که از من به دیگران مربوطه اخلاقم هست نه ظاهرم
ولشون کن عزیزم محل نده .خاله مادر من چشماش خیلی قشنگن وای انحراف دید داره .کلا بدن و پوست و همه چیش ...
من دیگران برام زیاد مهم نیستن مشکل اینه خودم تو دیدم اذیتم واقعا درست میگین هیچ کس بی عیب نیست ولی انحراف خیلی بده درمانشم سخته بعد اینکه نمیشه راحت تو صورت کسی نگاه کنی تمرکزتو بهم میزنه 🤦🏻♀️قد کوتاه ک خوبه چاقیم میشه رژیم گرفت راحت لاغر شد