2777
2789

کسایی که با رفتاراشون و کاراشون میخاستن جوری بهت بگن تو بی ارزش ترینی و هیچی نیستی ومسخره ات کنن و هزار جور پشت سرت حرف بزنن رو‌میبخشی؟؟؟

چیکار کنم‌ باهاشون ؟؟؟من اصلا بهشون محل نمیزارم ،اما چیکار کنم باهاشون!؟؟نمیتونم ببخشم و واقعا خیلی تو زندگیم تائثیر داشتن و منو‌اذیت کردن و خیلی ،فکرکن یکی بیاد مثلا چن سال هربار یک چیز بعت بگه تا صبح خوابت نبره و اذیت شی!؟اونوقت خودمم تو‌خونه یع دلخوشی نداشتم و‌نمیتونستم خوش باشم و دلم خیلی گرفته بود همش از اونور اونا هم بهم فشار میاوردن،شما باشید چیکار میکنید ؟خواهرانه و‌برادرانه و صادقانه!!؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به زبون بگم میبخشم ولی از دل هرگز 

اونایی که اشک من رو درآوردن 

اذیتم کردن 

حالمو خراب کردن. 

باید تقاص پس بدن حالا یا تو این دنیا یا اون دنیا 🙃

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

شاید به زبون بگم میبخشم ولی از دل هرگز اونایی که اشک من رو درآوردن اذیتم کردن حالمو خراب کردن. باید ...

دقیقا منم همینطور حالم بد میشد،نمیدونم چیکار کنم اما تا میتونم نمیرم سمتشون

شاید با بخشیدن 

حال خودت بهتر بشه و احساس سبکی کنی 

کم کم فراموش کنی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

هرگز نمیبخشم ، امیدوارم خدا هم نبخشه .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

آره آبجی می‌بخشم اما دیگه هرگز اجازه نمیدم کسی اذیتم کنه بدی نمیکنم فقط فاصله میگیرم همه ی حال بدی مون از دوست نداشتنِ خودمونه ؛ تو الان چند وقت پیش بهت ضربه زدن و هنوز درگیری ؛ ضربه زدنشو دست تو نبود ولی ترمیم خودت دست خودته ؛ خیلی پادکست اعتماد به نفس و دوست داشتن خود و... گوش کن ؛ هدف تعیین کن و... عاشق خودت باش ؛ تو اون قدر وقتت باارزشه که لازم نباشه برای این آدما انرژی بذاری ❤️🍒

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

دقیقا منم همینطور حالم بد میشد،نمیدونم چیکار کنم اما تا میتونم نمیرم سمتشون

اتفاقا من با کسانی گفتم و خندیدم که بدترین هارو پشتم گفتن و بیشترین آزار رو بهم رسوندن. 

گاهی نزدیک این افراد سمی باشی برات بهتره. 

از اتفاقات ناگواری که براشون رخ میده بیشتر احساس لذت میکنی 

یه امامزاده هست تو مسیر خونمون 

گاهی که خیلی بهم فشار میاد رو میکنم بهش میگم تو اگر واسطه ای اگر دارای مقامی باااید حق منو پس بگیری 

اگر خدا عالم و مهربانه اگر حکیمه اگر عادله پس عدالتش کجاست به من نشون بده. 

و من این حضور خدا رو هر لحظه زندگیم حس میکنم 

شاید خدا تقاص اون کارو از طرف پس نگرفت 

ولی تو یه لحظه از تنگنای زندگی جوری دست منو گرفت که برای اون آدما از صدتا تقاص بدتر بود 🙃💛

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

اره عزیزم اما شاید سخت ترین کار ممکن باشه این کار

سخت هست خیلی هم سخته ولی از کینه سخت تر نیست ؛ اگر خودمونو درمان کنیم یک مدت مشخص برای درمان لازمه اما اگر کینه ورزی کنیم تا ابد درگیریم🚶🏻‍♀️

به عواقبِ کارهات فکر کن(: