2777
2789
عنوان

خبر حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 57 پست
انشالله بحق صاحب همین روزچندوقت دیگه بیایی توهمین سایت خبربارداریتوبدی توکلت به خداباشه انشالله خداخ ...

ممنون عزیز ان شاالله

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اى خدااااااا انشالله به زودى باردار ميشى عزيزم،منم ١٠روز پيش سقط داشتم خبر حاملگيه دختر عممو كه شنيدم دلم شكست😖خيلى واسش خوشحال شدما اما همش فكر ميكردم كاش بچه منم ميموند

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
توکل کن به خدا ولی بچه خیلی دردسر داره ها ما داره پوستمون کنده میشه تازه شده سه ماهش دم غروب اینقد گ ...

اشکال نداره من تحمل میکنم.   دوس دارم خیلی شوهرمم دوس داره. همش میگه خدا کنه این همه منتظر موندیم.  یهو چند قلو بشه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اى خدااااااا انشالله به زودى باردار ميشى عزيزم،منم ١٠روز پيش سقط داشتم خبر حاملگيه دختر عممو كه شنيد ...

عزیزم ان شالله خدا قسمت همهمون بکنه

خوب ایشاله به حق این شب جواب میگیری ناراحت نباش، چند سالته؟؟؟؟

۳۰

منم چندتا سقط داشتم البته پنهانی .دیگه کم کم داشتم اینجوری میشدم به حاملگی بقیه. انقد دعا کردم و به امام جواد توسل گرفتم الان پسرم  سه ماه و نیمشه

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
به حق صاحب امروز که بزودی خبر حاملگی خودتو بدی. به امام جواد توسل بگیر برا حاجات دنیوی خیلی زود جواب ...

ممنون عزیز

[QUOTE=54272958]عزییییزم چرا نمیری IVFاخه؟؟؟؟؟[/QUOTE به خاطر شغل شوهرم. منطقه محروم زندگی میکردیم ...

بعد هر نماز ۱۴مرتبه یاجوادالائمه ادر کنی.

انشاالله جواب می گیری عزیزم

اگه حال دلم خوبه/سکوتم معجزه کرده/وگرنه خوب میدونم/که درد ازهرطرف درده
منم چندتا سقط داشتم البته پنهانی .دیگه کم کم داشتم اینجوری میشدم به حاملگی بقیه. انقد دعا کردم و به ...

خدا نگهدارش باشه گلم

هانی جان

منو شوهرم اوایل زندگی خیلی مشکل داشتیم

شوهرم همون موقع هم بچه میخواست اما من نذاشتم چون بچه آرامش میخواد یه مادر افسرده نمیخواد

بالاخره بعد ۴سال ب اصرارش الان باردارم

امروز شوهرم بهم میگه افسرده شدم😲😲😲

با اینکه الان باید خوشحال باشه تازه بچشم پسره همونیه که میخواست

اینارو گفتم یدونی فقط تو نیستی که تو زندگی مشکل داری همه یجورایی درگیرند

من خودم خیلی اذیت شدم  الانم که اینجوری

اگه بخوام فکر کنم خیلی آدم بدبختیم اما فکر نمیکنم

بهتره خودتو بزنی به بیخیالی

اگه بچه دار نمیشین تو مقصر نیستی پس نباید شرمنده باشی

از خدا ناامید نشو

خدایا شکرت ...  
هانی جان منو شوهرم اوایل زندگی خیلی مشکل داشتیم شوهرم همون موقع هم بچه میخواست اما من نذاشتم چون ب ...

😢

عزیزم دکتر رفتی راه حلهای پزشکی رو امتحان کردی

اره رفت و امد میکنم. این ماه امیدوار بودیم. که نشد.   هفته دیگه باید. برای عکس رنگی. برم