2777
2789
عنوان

خبر حاملگی

714 بازدید | 57 پست

دوستان. خیلی عذاب وجدان  دارم. نمیدونم چرا یه مدته. خبر حاملگی هر کسی و میشنوم. به جای خوشحال شدن.  میشینم گریه میکنم.   حتی خواهرم. که حامله شد. با اینکه به روشون نمیارم.  ولی. تو دلم گریه و خونه 

از این رفتار خودم خیلی ناراحتم  دوس ندارم برای خوشحال بودن دیگری ناراحتی کنم حسودی کنم .دست خودم نیس چکار کنم بیخیال بشم 😢  احساس میکنم خدا داره تنبیهم میکنه  هم منو. هم شوهرمو  هر چی از خدا میخوام با عذاب به دست میارم.  یعنی اینقد. عذاب میکشم.  تا نفس اخر بعد  به دست میارم   نمیدونم چرا شاید خدا میخاد. قدر داشته هامو بدونم برای همین. سختی میزاره جلو. روم 

پنج ساله چم انتظارم خدا بسه دیگه نمیتونم  تو چشمای شوهرم نگاه کنم. حسرت و تو چشماش میبینم  یه مدته  ساکت شده. کلافست.  خونمون سوت و کوره. دیگه. حتی کم کم. حرفی هم برای زدن  نداریم. میشینیم. عین. مجسمه  تلوزیون میبینیم غذا میخوریم  انگار. هر دو افسرده شدیم      تو رو خدا. برامون دعا کنین  خدا بهمون یه  بچه بده.  😢😢😢😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری شدم مثه تو😕😕😕😕

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

عزیزم امیدتوازدست نده حسودنشدی به این موضوع حساس شدیه ایشالابه همین زودی هابه خواستتون میرسین

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷

انشالله بحق صاحب همین روزچندوقت دیگه بیایی توهمین سایت خبربارداریتوبدی توکلت به خداباشه انشالله خداخودش بهت میده استرس نداشته باش وقتی دیدی داری ناراحت مزشی باخداحرف بزن ذکربگوتادلت آروم بشه

انشااله باردار بشی ..جیگرم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

[QUOTE=54272958]عزییییزم چرا نمیری IVFاخه؟؟؟؟؟[/QUOTE

به خاطر شغل شوهرم. منطقه محروم زندگی میکردیم دکتراش به درد نمیخوردن. فقط داروهای الکی میدادن. الان.  دکتر رفت و امد میکنم. هفته دیگه باید عکس رنگی بگیرم.  اگه شد. برم برای آی یو آی   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
انشااله باردار بشی ..جیگرم

❤❤❤❤❤❤