2777
2789
عنوان

خبر حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 57 پست
عزیزم تهران نیستی خوب برو اگه ج ندادivFکن

نه جنوبم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
منم 30هستم دوستم و منتظر,ان شالله خدا دامن هممون رو سبز کنه,خیلی دلم.شکست با تاپیکت😢 ان شالله بحق ...

ان شالله خدا حاجت همه رو بعده 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امید خدا ج بگیری آره گلم خیلی سخته مال منم سقط شد دوباره باید بدم iVf

😢

کدوم مرکز؟ من وهمسرم 2ماهه رویان میریم

من بندر عباس. تشکیل دادم.  ام الیلا

کاش اینا که شرایط دارن میتونن کمک کنن مانند اهدا تخمک یا اهدا جنین هم پول خوبی هم ثواب داره دوست من اهدا گرفت دو قلو ناز داره خدا به همه که در انتظار بچه هم هستن خدا دامنشون سبز کنه ای خدا😣

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
کاش اینا که شرایط دارن میتونن کمک کنن مانند اهدا تخمک یا اهدا جنین هم پول خوبی هم ثواب داره دوست من ...

منم دوقلو دوس دارم.  😢

چ عالی الحمدلله🙏خدا حفظش کنه,چطور توسل کردی؟چه دعایی کردی؟میشه کامل برامون توضیح بدی؟

گلم گفتم ولی بازم برات توضیح میدم. تو اینترنت هم سرچ کنی برات میاد. من رفتم حرم امام رضا میگن اقارو به جوادش قسم بدی حتما حاجت میده خیلی تو دارالاجابه گریه کردمو قسمش دادم به جوادش که اینبار دلمو نشکنه دقیقا ابانماه پارسال بود واز روز اول بارداریم هر روز سوره یس و هرچندتا تسبیح صلوات که میتونستم هدیه میکردم به امام جواد اخه حتی یروز هم فراموش نکردم و دقیقا ابنماه امسال خدا محمدحوادمو گذاشت تو بغلم

عشقولیام پسرم و باباش😍😍

عزيزم اصلا ناراحت نباش. انشالله خدا حاجت دلت رو ميده.

اين كار شيطونه كه همش ميخواد مارو الكل مايوس و ناميد كنه و شرايط رو سخت كنه برامون.

توكلت به خدا باشه سعي كن شاد و با روحيه باشي دعا و نذر كن انشالله خدا حاجت دلت رو ميده.

من خودم هم منتظر ني ني هستم.

لطفا برای حاجت دلم یک صلوات میفرستید
عزيزم اصلا ناراحت نباش. انشالله خدا حاجت دلت رو ميده. اين كار شيطونه كه همش ميخواد مارو الكل مايوس ...

ممنون  عزیزم. ان شاالله  حاجت روا بشی ❤❤❤❤

توکل کن این بار بیای تا پیک بارداری بزنی😉😉

😍😍😍😍