2777
2789
عنوان

شوهرم چرا اینجوریهههه

365 بازدید | 24 پست

الان باز دعوامون شد دوتا پیراهن خریده از من نظر اینام نمیپرسه خودش خرید میکنه

یکیش کلا این چند روز تنش بود با اینکه لباساش دوبرابر لباسای منه

اون یکیو گفتم نگه دار فردا مهمونی دارم بپوش از دیروز تنش کرده سرکارم میپوشه انقدر حرص خوردم میگم دوستات رنگ شورتشونم زنشون انتخاب میکنه تو یه حرف منو گوش نمیدی گفت ول کن بابا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهر. منم همینه تنها می‌ره خرید میکنه تازه چندتا چندتا هم میخره بقیشو می‌ذاره صندوق عقب ماشینش ک من نبینم یعنی دلم میخواد جرش بدم وقتایی ک میگم بیا بریم خرید همچین با ی نگاهی سرشو تکون میده من چیزی نمیخوام همینا بسمه 🤦😑

عزیزم مردا شدیدا عصبانی میشن با کسی دیگه مقایسشون کنی فکر کنم با مهربونی میگفتی شاید قبول میکرد

اول آروم گفتم الان میری سر کار دربیار برای فردا تمیز بمونه به هیچ جاش نگرفت

عزیزم ولش کن همه ی مردا اینجورین شوهر خواهر منم لباس میگیره برا عروسی مهمونی این چیزا میپوشه میره سرکار خواهرم حرص میخوره بعدشم اصلا از خواهر من راجب رنگ لباس این چیزا نظری نمیپرسه

دقیقا شوهر. منم همینه تنها می‌ره خرید میکنه تازه چندتا چندتا هم میخره بقیشو می‌ذاره صندوق عقب ماشینش ...

دقیقا چند تا چند تا

هر سال جینی جوراب میخره بعد همرو استفاده میکنه

شلوار خوشش بیاد دو سه اا میخره الان میگه نه قبلیا بدرد نمیخورن یه جا دیگه پیدا کردم برم دوتا بگیرم قبلیارو بنداز بره

دقیقا چند تا چند تاهر سال جینی جوراب میخره بعد همرو استفاده میکنهشلوار خوشش بیاد دو سه اا میخره الان ...

باز من میخوام خرید کنم میگم مانتو میخوام میگه تو ک اونهمه داری کمدت داره منفجر میشه دلم میخواد جررش بدم گاهی اوقاتم با خودم میگم نکنه این لباسارو ی ج ن ده منده ای براش کادو میاره نمیدونم 🤦

ولش کنننننننخودش قراره لنگ لباس بمونه اون باید نگران باشه نه تو

دلم میخواست فردا لباس قشنگ بپوشه بقیه لباساشو دوست ندارم ازین خوشم میومد همشم منت میذاشت رنگی که تو دوس داری خریدم😂😭