2777
2789
عنوان

کنکور

124 بازدید | 12 پست

من امسال سال اولی بود که پشت کنکور بودم.

چون آدم تو خونه نشستن و درس خوندن نبودم و شرایط روحیم بد و بدتر شد آنچنان موفق نشدم.

اما مسئله اینجاست که هرچقدر فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم که چرا عمرمو صرف همچین چیز مسخره ای بزارم...

دانش آموزارو میبینم که استرس دارن و خودشونو دارن عذاب میدن، اما واقعا گنگ و مبهم هست برام که واقعا یک قشر جوان بزرگ راه موفقیت و سعادتو همین میبینن و حاضرن سالها پشت کنکور بشینن و فرسوده بشن؟

راستش نمیگم شاید موفقیت حاصل بشه.

اما این فشار جمعی روی دانش آموزا باعث القا شدن کنکور لعنتی شده.

راستش من اصلا علاقه ای نداشتم به کنکور و اینجور چیزا.

انگار با روحم در تضاد بود، هر وقت که میخواستم عین یک کنکوری واقعی باشم از خودم می‌پرسیدم واقعا چه نیازیه اینقدر خودمو تلف کنم، و چرا استعداد هام بسوزن....

راستش نمیدونم، اما من خودم کنکور رو مسئله ای پوچ و بی اهمیت در نظر گرفتم علی رغم طرز فکر خانواده و جامعه.

ملا نصرالدین هستم.

کنکور مهمه... ولی خیلی خوشبه حالتون که تفکرتون اینه وکمتر خودتون رو آزار واذیت میکنید.... ببخشید میتونم بپرسم هدفتون چیه؟؟؟ 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور مهمه... ولی خیلی خوشبه حالتون که تفکرتون اینه وکمتر خودتون رو آزار واذیت میکنید.... ببخشید میت ...

من خودم عاشق روانشناسی ام.

اما خب چهار پنج تا زبان دارم یادمیگیرم.

نویسندگی میکنم.

و دوست دارم تو این موضوع رشد کنم.

ملا نصرالدین هستم.

من خودم عاشق روانشناسی ام.اما خب چهار پنج تا زبان دارم یادمیگیرم.نویسندگی میکنم.و دوست دارم تو این م ...

چه قدر اهدافت وشخصیتتون شبیه منه... ولی من کنمور رو مهم میدونم.... منم عاشق اینم نویسنده باشم وعاشق یادگیری زبانم از کتاب های روانشناسی خیلی خوشم میاد.... من امسال کنکور ندادم... ومیخوان برم دانشگاه آزاد

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

خب باشه کنکور نده به ما چه ولی قرار نیست بقیه هم نظرشون همین باشه

چیکار به تو داره من نمیفهمم مردم نمیتونن نظرم بدن انگار سریع گارد میگیرید. خب کی جلوتو گرفته عجب.

نظرات متفاوتهمن تموم آرزوهام با درس خوندن حاصل میشه مجبورم سختیش رو به جون بخرم تا به آرزوهام برسم

من درس خوندنو مهم می‌دونم.

اما موفقیت توی کنکور برام مبهمه‌.

چون فقط یک آزمون نمیتونه اونقدر تاثیر گذار باشه.

ملا نصرالدین هستم.

من درس خوندنو مهم می‌دونم.اما موفقیت توی کنکور برام مبهمه‌.چون فقط یک آزمون نمیتونه اونقدر تاثیر گذا ...

چرا می‌تونه باشه بستگی داره هدفت چی باشه

مثلا اگر یه رشته تاپ بخوای باید کنکورت هم خوب بدی