2777
2789
عنوان

هشت ماهه اقدامم باردار نشدم

261 بازدید | 21 پست

سلام هفت ماهه ک اقدامم بار دار نمیشم تمام ازمایش قبل بارداری سونو داخلی سونو واژینال خلاصه همه ازمایشاتم انجام دادم سالم سالمم شوهرمم ماه پیش ازمایش اسپرم انجام داد ک فقط یکمی سرعتش کم بود ک ویتامین ای ۴۰۰ و مکمل داد  دیگه کم کم داره ترس ورم میداره بنظرتون طبیعیه ممکنه اصلا باردار نشم از هر کی میپرسم میگن اولین بار دومین با نهایتن سومین بار گرفته  این ماه اخری ام ک دیشب پری شدم همه علاعم داشتم سرگیجه زیر دلم شدید درد میکرد یک روزم جلو انداختم ممنون میشم راهنمایی کنید بنظرتون برم برا ای یو ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کیس ای وی اف و این چیزا نیستی ک!!

سر ۸ ماه اونم

تا کم کم یه سال به بالا نشه

کاری نمیکنن

خودت یه اصلاح سبک داشته باش

شاید تنبلی داری

ورزش هم حتما بکن

ایشالا اوکی میشه

استرس هم نداشته باش

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما کیس ای وی اف و این چیزا نیستی ک!!سر ۸ ماه اونمتا کم کم یه سال به بالا نشهکاری نمیکننخودت یه اصلا ...

تنبلی تخمدان خب تو سونو واژینال نشون میده و تو ازمایش قبل بارداری ک دکتر گفت هم اندازه هم تعدادشون عالیه

تنبلی تخمدان خب تو سونو واژینال نشون میده و تو ازمایش قبل بارداری ک دکتر گفت هم اندازه هم تعدادشون ع ...

یعنی ازمایش مولریان یا ذخیره تخمدان دادی؟؟

نگران نباش بابا

ول کن

یه مدت بیخیال باشی بارداری

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم همون استرست نمیزاره باردار بشی اصلا بهش فکر نکن باردار میشی الحمدلله که خودت و همسرت هر دو سالم هستین آی وی اف و آی یو آی مال اشخاصیه که 10 ساله سر زندگیشونن و  مشکل دارن هر دو نه شما که هفت هشت ماهه 

💍H❤️ درخواست از سمت آقایان⛔

یعنی ازمایش مولریان یا ذخیره تخمدان دادی؟؟نگران نباش باباول کنیه مدت بیخیال باشی بارداری

اره همرو سونو واژینال ازمایش هرمونی قبل بارداری ذخیره تخمدان شوهرمم ازمایش اسپرم