2777
2789
دقیقاااااا وصف حالمونه

کلا خانما خیلی ناامیدن 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکست عشقی ته خط نیست توهنوززنده ای پس بااااایدادامه بدی این روزام میگذره فقط نیازبه زمان داری که بتونی باهاش کناربیای به خودت سخت نگیردرست میشه

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

ما ک نمیخواییم ناامید باشیم جبر طبیعته

ابجی دنیا همینه برا همه هم همینجوری هست زرنگ اونی هست که با همین داشته هاش احساس خوشبختی کنه 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

بیشتر ببینید
ابجی دنیا همینه برا همه هم همینجوری هست زرنگ اونی هست که با همین داشته هاش احساس خوشبختی کنه

حالم بهم میخوره از حرفای صدمن یه غاز انگیزشی که خود گوینده هم باورش نداره.سلامتیه اقای امیدوار

کاملا درسته 

منم از این روضه ها برا بقیه میخونم

ولی قبول دارین  دل ک خوش نباشه تمام دنیام مال ادم باشه نمیتونه اون احساس خوشبختی رو درک کنه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حالم بهم میخوره از حرفای صدمن یه غاز انگیزشی که خود گوینده هم باورش نداره.سلامتیه اقای امیدوار

انگیزشی نیس شما باور نکن 

من صبح زود ساعت 10 میرم سر کار ساعت 3 تعطیل میکنم عصرم پیش، رفیقام به سلامتی خودتون چنتا پیک میزنیم نمیدونم کجا هستم و چیکاره ام غم دنیام نمیخورم 

به سلامتی همه نی نی سایتیا 🥂🥂🥂🥂🥂

بیشتر ببینید
کاملا درسته منم از این روضه ها برا بقیه میخونم ولی قبول دارین دل ک خوش نباشه تمام دنیام مال ادم با ...

دل خوش کسی به کسی هدیه نمیده خودت باید برا خودت بسازی حتی شده الکی هم خوش باشی اوکی هس 

بیشتر ببینید
دل خوش کسی به کسی هدیه نمیده خودت باید برا خودت بسازی حتی شده الکی هم خوش باشی اوکی هس

اینم درسته 

یسریامون در حق خودمون بدجوری احجاف میکنیم 

واسه همه خوب تا میکنیم نوبت خودمون ک میشه دیگه خسته میشیم دیواری کوتاتر از خودمون پیدا نمیکنیم و میزنیم نابودش میکنیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اینم درسته یسریامون در حق خودمون بدجوری احجاف میکنیم واسه همه خوب تا میکنیم نوبت خودمون ک میشه دیگ ...

اگه بخای داعم تو فکر این باشی که اخر عاقبتم چی میشه و حرص و غصه بخوری میشه همین بیخیال دنیا و ادماش 

زندگی هر کسی از ابتدا تا انتها یه مسیری داره که باید طی بشه حالا تو طول مسیر هی بخای غصه بخوری و حرص بخوری باختی بیخیال باشی و سخت نگیری حله

بیشتر ببینید
اگه بخای داعم تو فکر این باشی که اخر عاقبتم چی میشه و حرص و غصه بخوری میشه همین بیخیال دنیا و ادماش ...

امروز تمرکزمو‌میذارم رو این کامنت 

اقایون معمولا زندگی رو و مسائل رو زیاد سخت نمیگیرن  بیخیالترن