2777
2789

سلام خواهرای گلم من اصلا ارایشگاه نمیرم برا رنگ مو درعوضش خودم توخونه رنگ میزنم 

دیشب این رنگو زدم میدونم روشنه اما دوستش دارم  نظزتون چیه

عکس میزارم 😍💋

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   💋♥💋

برا عکس نمی مونم اصولا اما دلم خواست رنگ موهاتو ببینم بوگوذار

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

زود بزار بلایک

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری میتونیدمن رفتم آرایشگاهآخرش بغل گوشا رو خوب نزده سفید شده

ولله دیگه استاد رنگ زدنم هر رنگی بگی میتونم براخودم دربیارم هرررر رنگی

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   💋♥💋

من رفتم ارایشگاه موهامو دکلره کردممم 

رنگش قشنگ بود دو س باری ک حموم رفتممم رنگش پرید الان زرد شده بنظرتون چ رنگی خودم توخونه بزنم روش ن تیره باش ن روشن ی رنگ شیک دربیاد

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️