2777
2789

اولش بگم ک  در شرف طلاق هستم 

همیشه خدا این شوهر لعنتیم عذابم میداد با این حال ک شاغل بودم اجازه خرج کردن نداشتم،  امان از روزی ک قرار بود بریم مهمونی ،  نه لباس درستی داشتم ن میتونستم بخرم نه جرئت داشتم کادو بخریم   اخرم اشکم در میومد ،  چقدر باید التماس میکردم بذاره برم مهمونی فامیلای خودم   لعنت بهت مرد

امشب عروسی یکی از نزدیکان بود ،  از ماه پیش  کل فکرم  برای امشب بود 

کیف و مانتو و شومیز و شلوار و شال خریدم   چند بار خیابون هارو گذشتم تا اونی میخاستم پیدا کردم و ست کردم ،  با خیال راحت امسب اومدم   هدیه هم  کارت به کارت کردم  بدون غر ،  بدون منت،  بدون اعصاب خوردی 

وای وای از قبلا 

نمیدونستم چطوری تحمل میکردم ،  تا چند روز باید جواب پس میدادم  فلانی اگه اخم کرده منظورش تو نبودی شاید چشمش چپه اصلا🥴🥴🥴

عکس هم الان میذارم لطفا منتشر شد خبر بدین ک پاک کنم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه زود متوجه شدی .

خیلیا خودشونو میزنن به اون راه .  میگن وا طلاق بگیریم  فامیلا شاد بشن ؟ 

خودتو نجات دادی  راحت شدی کلا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خوبه زود متوجه شدی .خیلیا خودشونو میزنن به اون راه . میگن وا طلاق بگیریم فامیلا شاد بشن ؟ خودتو نج ...

وای این مردو نمیشد تحمل کرد خاهر 

هنوز از تهمت ها و کتک کاری هاس نگفتم 

خدا ب دادم رسید ک  بچه نداشتیم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
وای این مردو نمیشد تحمل کرد خاهر هنوز از تهمت ها و کتک کاری هاس نگفتم خدا ب دادم رسید ک بچه نداشتیم

خدا بهت رحم کرده .

چیزی که زیاده شوهره .

خوشبخت باشی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .