2777
2789
عنوان

شوهرم رفت گیلاس بخره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 99 پست
رنگ که فقط قرمز سبز آبی و زرد بیشتر نداریم که🙄😂😂😂

طرف میگفت اسنپ گرفتم گفتم من سرکوچه یه شومیز سدری دارم بنده خدا گفته سدری چه رنگیه شومیز چیه؟😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من بابام چهارتا رنگ میشناسه سفید سیاه سبز قرمز به همین برکت سورمه ای و ابی و انواع سبزو همرو میگه سب ...

شوهر منم به نارنجی میگه قرمز😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف میگفت اسنپ گرفتم گفتم من سرکوچه یه شومیز سدری دارم بنده خدا گفته سدری چه رنگیه شومیز چیه؟😂

خوب راست میگه بنده خدا😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

آلبالو خوشمزه تره البته

یه کم ترشه نمک بزنی عالیه

شوهر منم به نارنجی میگه قرمز😂😂

گلبهی سدری لیمویی اینارو ک اصلا قبول نداره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

حالا سدری چه رنگیه واقعا🙄🙄😂 منم فقط زرد سبز قرمز آبی میشناسم

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

خوب راست میگه بنده خدا😂😂

😂😂😂🤦🤦🤦🤦

دقیقا خواهرم به شوهرش گفته بود پنیر برند گاو خندان بخر رفته ی پنیر خریده ک عکس ی گاو روشه و داره می‌ ...

همشون عین همن

من یبار به نامزدم گفتم عروسک خرسی دوست دارم رفته برام یکی از این عروسکا مال بازی بچه ها که مو دارن و پستونک اینا خریده برام تپلیه

میگه مگه عروسک خرسی نگفتی دوست دارم؟!!😐

من با این مرد چکار کنم؟😂

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

وای 😭 نمی‌ترسم واقعا هیچ فقط برای مردم ناراحتم برای کسانی که الکی الکی دارن شهید میشن آخه چه گناهی ...

شهادت عالی ترین درجه انسانیته

منم غصه میخورم ولی انشالله به زوذی تموم میشه

حالا سدری چه رنگیه واقعا🙄🙄😂 منم فقط زرد سبز قرمز آبی میشناسم

🤦🤦🤦🤦😂😂😂😂

گلبهی سدری لیمویی اینارو ک اصلا قبول نداره

یه بار بهش گفتم رژ گلبهی بهم میاد گفت گلبهیه چیه اولین باره میشنوم