2777
2789
عنوان

شوهرم رفت گیلاس بخره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 99 پست

وای خدا بازم جمع شدیم توی یه تاپیک صحبت کنیم مردای خاله زنک اومدن😒🤢

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که زنم جعفری و گشنیز و تشخیص نمیدم😂

جعفری سبزتره ضخیم تره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نگو خب مغزم هنگ کرد🙄🙄😂

بخدا ظلمه یادبگیرین لازمتون میشه من یه تیکه ربان سرخ میخواستم برام عنابی گرفتن عنااااابی🤦وقتم نداشتم مجبور شدم استفادع اش کنم 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یه بار بهش گفتم رژ گلبهی بهم میاد گفت گلبهیه چیه اولین باره میشنوم

هعییییی🤦😂باز داداش من تو لوازم ارایشی هم همیمطوری بود دوتا گرو میشناخت رژ و لاک😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هعییییی🤦😂باز داداش من تو لوازم ارایشی هم همیمطوری بود دوتا گرو میشناخت رژ و لاک😂

این به رژم میگه ماتیک😂😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بخدا ظلمه یادبگیرین لازمتون میشه من یه تیکه ربان سرخ میخواستم برام عنابی گرفتن عنااااابی🤦وقتم نداشت ...

دلم میخواد یاد بگیرم ولی فکر کنم ۵ سال باید وقت بذارم نمیشه😂😂😂

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

دلم میخواد یاد بگیرم ولی فکر کنم ۵ سال باید وقت بذارم نمیشه😂😂😂

از نظر ژنتیک و پزشکیم ثابت شده مردا قدرت تشخیص رنگشون ضعیفه

این به رژم میگه ماتیک😂😂😂

😂😂😂😂میشه بشینی چند روز بهش بخندی 

یه مام داره یه مرطوب کننده 

کج میره راست میره میگه روتین من😂🤣🤣

😂😂😂😂میشه بشینی چند روز بهش بخندی یه مام داره یه مرطوب کننده کج میره راست میره میگه روتین من😂🤣� ...

ایشونم از وسایل پوستی من استفاده میکنه بلدم نیست همشو اسراف میکنه مگه من براش بزنم

اون سری میگفت همین آشغالا رو میخری پولات زود تموم میشه

از نظر ژنتیک و پزشکیم ثابت شده مردا قدرت تشخیص رنگشون ضعیفه

همونه پس من به همه رنگا که شبیه قرمز هست میگم قرمز😂😂

همونه پس من به همه رنگا که شبیه قرمز هست میگم قرمز😂😂

همسر من جدیدا صورتی رو یاد گرفته به خاطر دخترمون چون هرچی براش بخریم میگه صورتی بخرید

همسر من جدیدا صورتی رو یاد گرفته به خاطر دخترمون چون هرچی براش بخریم میگه صورتی بخرید

خدا حفظشون کنه. سلامت باشین

خدا حفظشون کنه. سلامت باشین

ممنون از لطفتون هم چنین

2790
2778
2791
2779
2792