2777
2789
عنوان

شوهرم رفت گیلاس بخره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3062 بازدید | 99 پست
به همون خاطر میگم خب بعضیا بابالارفتن سن میان سوپر لیفت برا چروک و بلفا و گونه و همه ولی گونه تنها ا ...

گونه دارم ولی از زیر گونه بدم میاد، حالا اوضاع آروم شه حتما میرم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

احتمالا هنگ کنه😂😂 اسماشو شنیده ولی تشخیص نمیده

شاه پسند که منم نشنیدم😃

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان کوردیه، یه تیکه از آهنگ معروف کوردیه میگه قطاری بیارید غمامو بار بزنید ببرید

آها 

الهی غماتون تبدیل بشه به شادی

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

آها الهی غماتون تبدیل بشه به شادی

ممنون انشالله همه مردم ایران شاد باشن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

شاه پسند که منم نشنیدم😃

شاه پسند میوه های پیوندی و اصلاح شده اس

فک کنم باید یه کلاس فشرده بزارم انواعشو آموزش بدم😂😂

شاه پسند میوه های پیوندی و اصلاح شده اسفک کنم باید یه کلاس فشرده بزارم انواعشو آموزش بدم😂😂

آره بذار من ردیف اول میشینم زرنگم هستم زود یاد میگیرم 😎

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

گونه دارم ولی از زیر گونه بدم میاد، حالا اوضاع آروم شه حتما میرم

زیباترینی عزیزم ایشالا🌹

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

آره بذار من ردیف اول میشینم زرنگم هستم زود یاد میگیرم 😎

شهریه اش بالاس ولی واسه بچه های نی نی سایت رایگانه😅

زیباترینی عزیزم ایشالا🌹

ممنون عزیز دلم مهربون😘

طرف میگفت اسنپ گرفتم گفتم من سرکوچه یه شومیز سدری دارم بنده خدا گفته سدری چه رنگیه شومیز چیه؟😂

😃😃😃

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚