2777
2789
عنوان

شوهرم رفت گیلاس بخره😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 99 پست
نه دیگه من بابام میگه سیاه 😂طیفارو یکم رعایت میکنه🫤😂

😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه سوال من گونه دارم ولی زیر گونه ام دارم برای اینکه زیر گونه رو آب کنم باید چیکار کنم؟

عزیزم روشایی که من اشناهستم روش های جراحی هستش  ولی بنظرم اول روشای دیگه رو امتحان کن یک راست نرو سراغ جراحی 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 شاید چیزایی که دوست داره میگیرهآخه اینقد دیگه اشتباه بعیدهحالارنگ‌ خدایش بلد نیستیم😂

نه واقعا بلد نیست

اصرارم داشت این طالبیه تو بلد نیستی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حالا اونکه من هم تشخیص نمی‌دم😂همه رو میگن طالبی 😃

من همه رو میشناسم😎

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

نه واقعا بلد نیستاصرارم داشت این طالبیه تو بلد نیستی

ای خدا😂😂 خوبه ان شاالله همیشه لبتون خندون دلتون شاد باشه

آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار

ای خدا😂😂 خوبه ان شاالله همیشه لبتون خندون دلتون شاد باشه

ممنون از لطفتون

خیلی راحته که ..اولا گشنیز خیلی بوی زننده تری داره دستت بگیری بو کنی میفهمی وبرگهای لطیف و نرم .... ...

رنگشون هم فرق داره جعفری تیره تر هست گشنیز روشن تره. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم روشایی که من اشناهستم روش های جراحی هستش ولی بنظرم اول روشای دیگه رو امتحان کن یک راست نرو سر ...

از جراحی میترسم حتی دماغم عمل نکردم

یه بارم بهش گفتم طالبی بگیر ملون گرفت

فکرکنم پدیده ای به نام تیل وشاه پسندم اصلا اشنا نیستن😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

فکرکنم پدیده ای به نام تیل وشاه پسندم اصلا اشنا نیستن😂

احتمالا هنگ کنه😂😂 اسماشو شنیده ولی تشخیص نمیده

از جراحی میترسم حتی دماغم عمل نکردم

به همون خاطر میگم خب بعضیا بابالارفتن سن میان سوپر لیفت برا چروک و بلفا و گونه و همه ولی گونه تنها ارزش بیهوشی نداره 

ببخشید امضاتون لهجه خاصه یعنی چی

زبان کوردیه، یه تیکه از آهنگ معروف کوردیه میگه قطاری بیارید غمامو بار بزنید ببرید

احتمالا هنگ کنه😂😂 اسماشو شنیده ولی تشخیص نمیده

😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792