2777
2789

شوهرم اصلأ کنارم نیست 

خیلی حس تنهایی دارم 

دو روزه زایمان کردم دارم میمیرم 

لگنم انگار در رفته 

این مسخره میکنه میگه دو روز دیگه درست میشه همه همینطورن و فلان 

جلوی مامانش اینا اینارو می‌گفت 

بدتر طوری جلوه میداد انگار هیچی نکردم 

انگار مثلاً من یه گاوم راحت زاییدم 

یا برای لگن من چسب شکستگی انداخت برای زانوهای  مامانش هم انداخت 

بخدا من زایمان کردم چسبه باعث سوزش شدید هم میشد خیلی آخ و اوخ نمیکردم آه و ناله نمیکردم

اما ننش یجوری میکرد که انگار اون جای منه از بس اخ و اوخ میکرد بخاطر سوزش چسب

بعد این شوهرم مداوم دنبال ننش بود 

بعد سر شام من نمیتونستم بشینم غذا بخورم 

شروع کرد چشماش رو‌ جمع کردن بخور دیگه اونطوری نکن مگه تویی فقط زاییدی 

یواش گفت ولی من خیلی ناراحت شدم 

خیلی تنهام افسردگی اگر نگرفتم 

ننش هم منو میبینه میگه سیاه سیاهه بچت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم خدا خودش اصلاحش کنه انگار خودش عروس نبوده

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

با هم زندگی میکنید؟

حس بعد زایمان و روزهای بیخوابی و افسردگی سخته اما بعد چهل روز بهتر میشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

وای خدا لعنتشون کنه 

من سزارین بودم نمیتونستم خودمو جمع کنم خوابم میبرد نمیتونستم ده روز اول بیدار شم یهو شوهرم میگفتم چطور مادری هستی نمیتونی پاشی به بچه شیر بدی جلو همه 

بابا لامصب دارو میخورم بیهوشی زدم چه انتظاراتی داری

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یواش بهش بگو فقط دعا کن مریض نشی یا اتفاقی برات نیفته و به پیری هم نرسی. مادرت که حوصله خودشم نداره؛ من و بچه هم انشالله این روزا رو جوری برات جبران میکنیم که تو تنها کسی باشی که صدای نعره‌هاش به مریخ رسیده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.