2777
2789
عنوان

خانوما زایمان کردم حالم خیلی بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 33 پست

عزیزم

ای کاش ۱۰روز اول پیش خواهر بامادرت میموندی عصبی نشو حرص نخور تمرکزت روی فسقلی باشه خدا برات نگهش داره

اگه ناراحتی کنی بچه هم حس میکنه دیگه اونم بی قرار میشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی همین پسرا وقتی مجرد هستن هیچ‌ محبتی به پدر و مادر ندارن

یهو وقتی ازدواج میکنن انگار تازه یادشون میوفته پدر و مادر دارن

خانواده پسر هم با دختر بدبخت رقابت میکنن سر دوست داشته شدن

عزیزمای کاش ۱۰روز اول پیش خواهر بامادرت میموندی عصبی نشو حرص نخور تمرکزت روی فسقلی باشه خدا برات نگه ...

همش با غصه شیر میدم بهش 

مامانمم پیشمه اما اون مظلومه 

تمام تقصیر شوهرمه

حال خوب این روزا را خراب نکنشوهرت جلو مادرش نمیتونه باهات همدردی کنهاینجوری میگه کمی صبوری کن تا این ...

چرا نمیتونه همدردی کنه؟ ایرادش چیه؟

همدردی نمیکنه نمیتونه زبون ب دهن هم بگیره؟

بعضی مردها بیشعورن واقعاً

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه فشار روش بوده کبوده

شوهرتم نزاییده درک نمیکنه طبیعیه

شما هم بعد زایمان درد کشیدی دل نازک شدی و‌حق داری و اینم طبیعیه.

ولی عزیزم این حرف و‌بحثا همه جا هست،به خاطر اینا خودتو ناراحت نکن،باید روحیه ی خودتو حفظ کنی تا افسردگی بعد زایمان نگیری.اگه دستی دستی خودتو بندازی تو این راه ظلم کردی در حق خودتو بچه ات

بعدشم کل کل نکن،بگو دکتر گفته باید بعد فلان روز بیای مطب،برو مطب دکتر ببینه مشکل و دردت عادیه یا نه عزیزم.

تجربه ثابت کرده هرچی مظلوم نمایی کنی بیشتر نازت رو میخرند،میدونی چی میگم گلم؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

قدم نو رسیده مبارک باشه عزیزم. خودتو ناراحت نکن میفهمم روزای بعد زایمان تنهایی کشیدن خیلی سخته الان نیاز داری اطرافیان درکت کنن ولی میگذره نگران نباش همه ی توجهتو بده به بچت خودتم سعی کن تقویت کنی تا زودتر سرپا بشی 

من چقدر به اون دخترک غمگین نشسته توی چشمام ، شادی بدهکارم

همش با غصه شیر میدم بهش مامانمم پیشمه اما اون مظلومه تمام تقصیر شوهرمه

کاش میرفتی خونه مادرت اونجا راحت تر میبودی

عیب نداره شیر با ناراحتی نده بعدا خودت اذیت میشی

بچه سیاهه که سیاهه خدا شانس و روزیشو واسش قشنگ بنویسه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

عزیزم‌مبارکه قدم‌نینی😘

خیلی مودبانه فردا صبح بگو لطفا یکم دور منو خلوت کنید من با همه ی زنای دیگه زایمان کردن فرق دارم درسته!!!!!میخوام استراحت کنم روحیم باید قوی باشه این چندوقت!!!مادرم کنارم باشه کافیه

شل نگیر بع عنه بچت که ناراحت میشن 

میدونی همین پسرا وقتی مجرد هستن هیچ‌ محبتی به پدر و مادر ندارنیهو وقتی ازدواج میکنن انگار تازه یادشو ...

والا خانواده های ایرانی از همون اول پسر دوست اند.

این دخترا طفلی اند که از اول باید آروم و مظلوم و بساز و خانوم باشند.اینا از همون اول لوس و‌بچه ننه اند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

قدم نو رسیده مبارک انشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

خب مادر شوهرت چی میخواد خونه شما بگو با ی خداحافظی خوشحالمون کن

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

ببین من چند سال بچه دار نشدم،یعنی بارداریم مثل معجزه بود

با این که شوهرم خیلی مرد خوبیه ولی زمان بارداری و زایمان کلا یه آدم دیگه شده بود

می‌خوام بگم همه همین طوری هستن

نمی‌دونم مردا چرا اینجوری میشن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792