2777
2789
عنوان

امشب از

138 بازدید | 3 پست

از اون شبای فراموش نشدنیه،تموم غم عالم تو دل منه.

بغض داره خفم میکنه اما میخندم و حرف میزنم.شامو تنهایی خوردم وهمزمان باشام،کیلوکیلو اشک ریختم

خدایا ولی این حق من نبودو نیست.خودت بهتر ازهرکسی میدونی چی میگم

حق من اینهمه نشدن وحسرت برای همه چی نیست.

کاش میشد دوباره منو ببینی،

دیگه احساس میکنم چیزی برا ازدست دادن ندارم،ناامیدناامیدم.پر از غمم.

خیلی احساس تنهایی و بی کسی میکنم.خیلی زیاد.از دیروز انقد غصه خوردم که دست چپ م کاملا بیحسه نمیتونم باهاش حتی خودکار بردارم امروز نمیتونستم سونیکید رو تو دستم بگیرمو صداقلب گوش کنم همکارم اومد بجام..

خدایااااا من دیگه کم اوردم من نمیتووونم.کاش هیچوقت نبودم کاش نبودم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

الهی حال دلت همیشه خوب باشه من بعد

بیایید حالا تاپیک اخرم یکم دل همو اب بندازیم🫠😂

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم🥲🥲مطمئن باش درست میشه همچیفقط یکم صبر داشته باشپی ام اس یا پریود نیستی؟

نه عزیزم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.