2777
2789

با خواستگارم ۳ ماهه دارم اشنا میشم و تقریبا همه مراحل تمومه

ولی خیلی ترس دارم

همش به این فکر میکنم که میتونم تو جمع تحملش کنم یا نه 

خیلی تو نوسانم یه لحظه میخوامش یه لحظه نه 

شرایطش خوبه ولی میترسم یه کاری کنه خجالت بکشم و....

خجالت بکشی؟
چرا؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی خب فرهنگشون با ما خیلی فرق داره نمیگم فرهنگ نداره هااا میگم فرق داریم و نمیدونم میتونم تحمل ...

چقدر فرق داره؟ چرا باید حس کنی ممکنه باعث خجالتت بشه؟ این مسئله‌ی مهمیه ترست به جا هست

اگر قراره باهاش ازدواج کنی باید همینی که هستو تمام و کمال بپذیری و بهش افتخار کنی

درکت میکنم عزیزم 

دو ماه به خواستگارم فکر کردم 

خیلی خجالتی ام 

نمیدونستم میخوامش یا نه 

آخرش جواب نه دادیم 

هم قلب من شکسته هم میدونم پسره خیلی‌گناه داشت 

فقط چند جلسه باهاش حرف زدم خیلی محجوب بود

نه ولی خب فرهنگشون با ما خیلی فرق داره نمیگم فرهنگ نداره هااا میگم فرق داریم و نمیدونم میتونم تحمل ...

مطمعن باش پیش میاد ک از رفتارش خجالت بکشی ولی باورکن همه زندگیا همین جنتلمن واقعی وجود نداره

درکت میکنم عزیزم دو ماه به خواستگارم فکر کردم خیلی خجالتی ام نمیدونستم میخوامش یا نه آخرش جواب نه دا ...

اره اینم شرایطش خیلی خوبه واسه همین دلیلی پیدا نکردم که ردش کنم ولی یه روز میخوامش یه روز نه😔شما پشیمون نشدی؟ چند سالته؟

چقدر فرق داره؟ چرا باید حس کنی ممکنه باعث خجالتت بشه؟ این مسئله‌ی مهمیه ترست به جا هستاگر قراره باها ...

مثلا همین که رفتارامون باهم فرق داره مثلا من خیلی کم رو و خجالتی هستم اون نه پررو و بی تعارفه

مثلا همین که رفتارامون باهم فرق داره مثلا من خیلی کم رو و خجالتی هستم اون نه پررو و بی تعارفه

وقتی باهاش ازدواج کن که این پررو و بی‌تعارف بودنشو دوست داشته باشی و ازش نترسی

البته این نظر منه

اره اینم شرایطش خیلی خوبه واسه همین دلیلی پیدا نکردم که ردش کنم ولی یه روز میخوامش یه روز نه😔شما پش ...

من ۱۹ سالمه عزیزم

تازه خانواده جواب منفی دادن، ولی من پشیمونم که خودمو یک دل نکردم که بگم میخوام 

آخه هیچ مشکلی نداشت

سلام دوست عزیز

حق داری بترسی چون داری تصمیم مهمی برای قسمت خیلی مهم از زندگیت می‌گیری. تصمیم الانت میتونه سرنوشتت رو تغییر بده.

اما یه سوال:
آیا ترست از خود اون شخصه خواستگاره؟

یا از تصویریه که خودت برای خودت توی ذهنت ساختی؟

مثال:
بعضی ها، قبل از اینکه حتی چیزی خراب بشه، تو ذهنشون چند سناریوی منفی می‌سازن.
مثلا من از خودمون می‌پرسیم: اگه فلان کارو کرد چی؟ اگه تو جمع اون‌جوری رفتار کرد چی؟
و تهش به جای اینکه واقعیت رو ببینیم، با ترس‌هامون رابطه می‌سازیم، نه با آدم روبه‌رو.

حالا یه تمرین:
یه کاغذ بردار و وسطش یه خط بکش که دو تا ستون بشه:
یه طرف بنویس :
طرف دیگه بنویس:  

بعد کنار هر موردِ ترس و تردیدت، بنویس:
این واقعیه؟

یا فقط یه ترسه که هنوز فرصت نشده واقعیت رو بفهمم؟

گاهی این تمرین ساده، دیدت رو روشن‌تر می‌کنه.

و یه چیز مهم:
ترس همیشه نشونه‌ی بد بودن رابطه نیست.
گاهی نشونه‌ی اهمیتشه.

ما یه ترس درست داریم و یه ترس اشتباه که با هم فرق دارن.

می تونی در موردشون تحقیق کنی و ترس خودت رو بسنجی .

ترس درست به تو کمک می کنه و زندگیت رو نجات میده.
ترس اشتباه تو رو از مسیر اصلی و واقعیت دور می کنه و گند میزنه به زندگیت یا فرصتهای خوب رو در لحظه ازت می گیره.

موفق باشی

با احترام
حمیدرضا یافتیان
مربی رهایی از روابط سمی و بنیانگذار هیپنوتیزم ارتباطی