2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من از موقع دانشگاه تا الان که حدود هشت سال میشه با این رفیقم دوست بودیم و رفت و آمد خانوادگی کردیم اون برق قدرت تهران ارشد خوند من دیگه رفتم برا استخدامی خوندم و کارمند شدم و ازدواج کردم این دوستم سه سال از من بزرگتر و ارشد خونده و الان میخاد دکترا باز بخونه می‌گفت من از کار کردن بدم میاد فقط درس خوندن دوست دارم مامانش و خانواده اش هم خیلی باهاش لج هستند حتی ابجیاش متنفرند ازش  حالا اینا هیچی دیشب داشت باهام حرف میزد می‌گفت میخام برم دوباره تهران برا دکترا شاید و کلا سرهر کاری می‌ره دو ماه بیشتر دوام نمیاره برا همون درس خواندن راحت تره براش خانوادم هزینه هاش با منت میدن میگن وقتش بری سرکار این رفیقم میگه باید کار میلیاردی یا شوهر میلیاردی بیاد که من برم 

راستی ما مشهد هستیم رفیقم از قدیم مشهدی بوده ولی ما اصالتا از شهرستان های مشهد بودیم و اومدیم اینجا 

داشتم میگفتم دیشب دوست گفت میخام برم دوباره کلا تهران دکترا بخونم منم گفتم خب مامانت همیشه غر میزنه که چرا سرکار نمیری توام برو سرکار کنارش وقت داشتی دکترا بخون 

داشتم بهش توضیح میدادم به عنوان خواهر کوچکترش یا دوستش که برو سر کار اعتماد به نفست می‌ره بالا و بعد تو اجتماع روحیه خوبی پیدا می‌کنی شاید ازدواج کنی حتی 

گفتم مثلا من از وقتی رفتم سرکار با یه آدم خوب ازدواج کردم و اینکه حتی تمام همشهریامون هم هر وقت میرم شهرستان بهم احترام میذارن بعنوان یه آدم موفق که زندگیشو ساخته خودمم حس خوبی دارم چون از زندگیم خبر داره که چقدر سختی کشیدم داشتم نصیحتش میکردم که یهو گفت مگه به تو همون اقوام دهاتیت احترام بذاره مگه همون ها برات احترام بذاره بعد من گفتم  اره

بچه ها من از موقع دانشگاه تا الان که حدود هشت سال میشه با این رفیقم دوست بودیم و رفت و آمد خانوادگی ...

اره به من همونا احترام میذارن به تو کی احترام میذاره گفتم اصالت هر کسی به یه شهرستانی جایی برمیگرده منم افتخار میکنم بهش 

و خیلی ناراحت شدم از حرفش 

قبلترش هم داشتم هم شغلم رو مسخره کرد خیلی دلم شکست همیشه هم وقتی زنگ میزنه با حالت تشر باهام حرف میزنه من چون دوستی جز من ندارن دلم براش میسوزه خانوادم دشمنش هستند از طرفی خودمم رفیق دیگه ای ندارم ولی همش با پوزخند و تمسخر حرف نمیزنه

در حالیکه من از لحاظ زیبایی ۹۰ باشم اون ۳۰ درصده و خودش همش میگه خوشبحالت زیبایی ازدواج کردی من تو تهران همه بجای افغانی تیکه میندازن من دلداریش میدم 

ولی خیلی با حالت گستاخانه رفتار می‌کنه منم بهش گفتم کاری نداری گفت عه ناراحت شدی گفتم مهم نیست میخام دیگه باهاش حرف نزنم بنظرتون بلاکش کنم یا نه چون عروسیم اومد و با مامانمم دوسته میگم زشته بذار اکه روزی ازدواج کرد فقط عروسیش برم 

شما بگید چکار کنم من حق دارم ناراحت بشم؟

اره به من همونا احترام میذارن به تو کی احترام میذاره گفتم اصالت هر کسی به یه شهرستانی جایی برمیگرده ...

چه طولانی بود🦦

ولی خوندم

حق داری ناراحت بشی تو راهنماییش کردی میتونست محترمانه بگه نه به جای توهین کردن.

حتما میشه💫  ✨🎀ته تغاری ام🎀✨️

من با همچین کسی دوستی نمیکنم واقعا ! کسی که خودبرتر بینی داشته باشه به گروه خونی من نمیخوره ، جای شما بودم کات میکردم و سرد برخورد میکردم تا خودش بفهمه و بره 

من با همچین کسی دوستی نمیکنم واقعا ! کسی که خودبرتر بینی داشته باشه به گروه خونی من نمیخوره ، جای شم ...

منم بهش گفتم با حالت پررویی تمام میگه چون ده ساله دوستیم مجبورم گفتم اجباری وجود نداره بخدا از لحاظ خانواده و خواهر و زیبایی و شغل و هر وی در نظر بگیری من بالاتر هستم ولی همیشه بخاطر اینکه رفته تهران مثلا منو شهرستانی میبینه منم برام مهم نیست ولی خیلی گاهی اعصابم خرد میشه که خودش چیزی نیست فقط بخاطر رشته مهندسی میگه من بالاترم معلمی در حد خودته 

بنظرم کلا حذفش کن از زندگیت بلاکش نکن فقط دیگه باهاش تماس نگیر زنگ زد جواب بده ولی سرد 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بنظرم کلا حذفش کن از زندگیت بلاکش نکن فقط دیگه باهاش تماس نگیر زنگ زد جواب بده ولی سرد

اره باز دوباره امروز زنگ زد سرد جواب دادم خودش فهمید منم موندم چکار کنم گفتم بلاک کنم ابجیم گفت بلاکش کن به چه حقی با تو اینجوری حرف زده منم گفتم زشته بخاطر سالهای دوستیمون اصلا کسی نمیتونه با اخلاقش بسازه