2777
2789

طول سرویکسم ۳۰ در ۲۷ هفته  

درد دارم وانقباض 

کارای خونمو نمیتونم بکنم  یعنی در حد ظرف واشپزخونه هم نمیتونم اعصابم خیلی خورده 😭

میاد یکی دوروز هس میره هیچ کاری هم نداره خونش 

امروز کار کردم ظرف شستم الان درد دارم چیکار کنم. قرص ایزوپرین موثره؟

استراحت مطلقی؟

خب تو برو اونجا چند روز بمون 

چند روز اون بیاد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار تموم شدن نداره. 

بیخیال باش. 

سلامتیت مهم تره. 

نهایتش از همسرت بخواه ظرفها رو بشوره. خونه رو مرتب کنه و هرچی برداشت سرجاش بذاره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سرکاره

ظرفا کثیف میشه وظیفه شوهرته به شروع خونه کثیف میشه وظیفه شوهرته تمیز بکنه غذا وظیفه اون هستش که درست بکنه برای وعده بعدیت بزاره شما فقط بلند شی گرمش بکنی مادرتم شاید نمی‌تونه از خونه زندگیش بگذره بیاد اونجا بالاخره پدرت از شاید شما خواهر برادر دیگه‌ای هم داشته باشی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
استراحت مطلقی؟خب تو برو اونجا چند روز بمون چند روز اون بیاد

دکتر گفت لازم نیس مطلق باشی اما من خیلی درد دارم یه زایمان زودرس هم دارم 

میترسم احتیاط میکنم 

شرایط خونشون خوب نیس .

پدرم بیکاره و معتاد میرم اونجا اعصابمو خوردمیکنه استرس میگیرم

دکتر گفت لازم نیس مطلق باشی اما من خیلی درد دارم یه زایمان زودرس هم دارم میترسم احتیاط میکنم شرایط خ ...

به مادرت بگو روزی چند ساعت بیاد و بره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دکتر گفت لازم نیس مطلق باشی اما من خیلی درد دارم یه زایمان زودرس هم دارم میترسم احتیاط میکنم شرایط خ ...

خونه شون نزدیکتونه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ظرفا کثیف میشه وظیفه شوهرته به شروع خونه کثیف میشه وظیفه شوهرته تمیز بکنه غذا وظیفه اون هستش که درست ...

خواهرم خونه خودشه خیلی ازما دوره .

پدرمم بیکاره تو خونس   خودش آشپزی میکنه 

اکثرا توخونمون پدرم غذا درست میکنه بلده بخاطر شغلش

یه نیم ساعت ۴۰ دقیقه راهه

نمیشه بهش برنج و گوشت و روغن و وسایل بدی برات غذا بپزه و همسرت بره بگیره؟! 

خواهرم خونه خودشه خیلی ازما دوره .پدرمم بیکاره تو خونس خودش آشپزی میکنه اکثرا توخونمون پدرم غذا در ...

اون خونه شما راحت نیست همینطور که شما خونه مادرتون راحت نیستین چرا درکش نمی کنی وبا اصرار زیادت مادرتو تو منگنه میزاری