2777
2789
🥲مثل خودت؟ نه فکر میکنی بزرگ بشن چیزهایی از خودشون دیروز میدن که میفهمی اونقدرام ساده نیستن فعلا بچ ...

همچین هم کوچیک نیستن

بزرگه ۱۶ سالشه معلمان میگن خیلی سادست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا ازدواج نکن اگه مثل منیمن با یه خانواده خوب ازدواج کردم الان دلم برا همسرم کبابه که گیر من ...

من خیلی افتضاحه همه می گن چقدر ساده ای حتی خواهر برادرم هم خیلی ازم سواستفاده کردن ، خودم هم ازدواج دوست ندارم

عزیزم منم دقیقا اینجوری همسرم اصلا نمیزاره ازم سوءاستفاده بشه ولی خب متاسفانه مشکلم اینه بچه هام دقی ...

بچه هات بايد براشون هزينه كني ببر روانشناس

خودت توي دوره هاي مختلف شركت كن

البته اگه هموني هستي ك دكتر تشخيص اتيسم داده خب بخاطر اين موضوع اموزش پذيريت خوبه ها ولي نميتوني موضوعي ك اموزش ديدي تحليل كني و ب بقيه ابعاد زندگيت تعميم بدي

ارثیه، من خودم به شخصه ساده بودم ولی ایقد تجربه کردم و از تجربه دیگران استفاده کردم حالا گرگ شدم

خوش بحالت عزیزم 

آرزوی قلبیمه و با تمام وجود می خوام عاقل و باسیاست باشم ولی راه دستیابی بهش رو نمیدونم

فوق العاده مهربانم ولی این دوره زمونه مادر باید در عین مهربانی با سیاست و دانا باشه 😭😭😭😭

نگران نباشید درست میشه 

فقط تا وقتی تجربه بدست نیاوردید بزارید همسرتون راهنماییتون کنن

من خیلی افتضاحه همه می گن چقدر ساده ای حتی خواهر برادرم هم خیلی ازم سواستفاده کردن ، خودم هم ازدواج ...

کاش منم ازدواج نمی کردم و بچه های معصومم هم متولد نمیشدن، الان خیلی نگرانشونم