2777
2789
شما الان دیگه ساده نیستی؟

نه متاسفانه خانواده ای که ازدواج کردم باهاشو خیلی اهل شکایت کردن و دادگاهن حتی یکیش از عموش تو دادگاه شکایت کرده

و بدبختم کردن کلا .. هنوز هم ساده ام رفته صدامو صبط کرده بعد اونجاش که هی میگفت دوباره بگو رو پاک کرده اون روز مادرم تازه رفته بود.. اینا هم وقتی فهمیدم که داشت یکی رو راهنمایی میداد که چطوری مثلا از خودش دفاع کنه بهش میگه صداخودتو حذف کن 

بنظرشماها اینا تاوان داره یا خودم هم همین کارها رو باهاش بکنم یعنی از نطر خدا مشکلی نداره 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

خب پس حللللهههه دیگه😊شما نمونه ی بارز مادر منیداونم خیلی سادس اما همیشه پدرم جلوشو گرفته و نذاشته ا ...

عزیزم منم دقیقا اینجوری همسرم اصلا نمیزاره ازم سوءاستفاده بشه ولی خب متاسفانه مشکلم اینه بچه هام دقیقا مثل خودم شدن😭😭😭 می خوام اگه راهی باشه درمان کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در بزرگسالی میشه آموزش دید؟

آره 

محیط و اطرافیان  میشه یاد گرفت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه هیچ یک از اعضای خانواده ساده نباشن فقط یه نفرشون اینجور باشه چی؟ خواهر برادرام همه زرنگن غیر از ...

نگاه کن یاد بگیر 

یا کمک بگیر از اینجا

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم منم دقیقا اینجوری همسرم اصلا نمیزاره ازم سوءاستفاده بشه ولی خب متاسفانه مشکلم اینه بچه هام دقی ...

🥲

مثل خودت؟ 

نه فکر میکنی 

بزرگ بشن چیزهایی از خودشون دیروز میدن که میفهمی اونقدرام ساده نیستن 

فعلا بچن

نمی خوام اینطوری باشم. دوست داشتم منم عاقل و فهمیده بودم

عاقل و فهمیده بودن که به ژن نیست چند بار در اجتماع باشین و همزمان برای هر رفتارتون از مشاور کمک بگیرین اوکی میشین

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم
همسر خوب نعمته👌👌👌برای سادگی هم سخت نگیر برو کلاس فن بیان وارتباطات یا باشگاه .. درست میشه .. منم ...

نه من همه ی اطرافیانم آدم حسابی هستن و زرنگ

غیر از من بیچاره و بچه هام

نه متاسفانه خانواده ای که ازدواج کردم باهاشو خیلی اهل شکایت کردن و دادگاهن حتی یکیش از عموش تو دادگا ...

عزیزم خدا صبرت بده

به نظرم تاوان داره خدا نابودشان کنه