2777
2789
عزیزم خیلی ساده لوحیم

عزیزم عیب نزار رو خودت. ساده لوح نیستید. ساده اید. سادگی اصلا عیب نیست. کتاب بخوانید مثل کتاب زنان زیرک. تاپیک های بانو آرتمیس رو بخونید و عمل کنید.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری هوش هیجانی رو تقویت کنیم؟

ارتباط و  تعاملت  با بقیه رو بیشتر کن  خودت رو تو موقعیت های گوناگون قرار بده ....

به احساساتت  تو هر موقعیت توجه کن  و نادیده نگیر ....

رو عزت نفس و اعتماد به نفست خیلی کار کن  هیچ وقت حتی اگه کار اشتباهی انجام دادی  خودت رو سرزنش نکن  مثلا یه چالشی با یکی دیگه داری عذاب وجدان میگیری که  اون الان چه احساسی  داره همزمان به  حس خودت هم توجه کن  و برات مهم باشه .....کلا یه مدت که  رو عزت نفست کار کنی اوکی میشه

جدی؟ من روانپزشک رفتم چیزی نگفت بهم. نه پایین ۴۰ سن دارم

حالا كاري ب خودت ندارم چون ديگه هر چي بايد ميشده برات شده بچت ديگه نوجوان شده … بچه هات رو ببر روانشناس  ارزيابي بشن البته اسم اتيسم رو نيار ولي روانشناسي ببر ك تخصصش تشخيص اتيسم هم هست چون بعضيا توي اين زمينه كار نميكنن و بلد نيستن